De top tien leukste zwemkleding

Zwemkleding

Ontdek de zwemkleding van zomer 2017

Yess! Nog eventjes wachten maar de zomervakantie komt er bijna aan, voor veel gezinnen dé periode om op vakantie te gaan. Blijven jullie in eigen land of toeren jullie verder naar het zuiden? De voorbereidingen hiervoor beginnen vaak op tijd, een moment om eens kritisch naar onze zomergarderobe te kijken. Is jouw kledingkast al zomerproof of ontbreken er nog een paar toffe items?

Een zomerproof garderobe begint uiteraard met de juiste zwemkleding, dit mag absoluut niet ontbreken! Tegenwoordig is er zoveel aanbod qua zwemkleding, niet alleen is er veel keuze tussen verschillende soorten printjes, ook is er veel variatie tussen de modellen. Voor de boys zien we korte- en lange shorts die afwisselen tussen aansluitende tot los vallende modellen, kortom voor ieder wat wils. De prints zijn bont gekleurd en fantasierijk, ze wisselen af van beestachtige prints tot parelwitte tropische stranden. In de zwemcollectie van Molo domineren de levensechte fotoprints van de onderwaterwereld en Name It springt er echt uit met de zwemshorts met prachtige dégradé prints. Nieuw bij ons dit seizoen is de zwemkleding van Shiwi, niet alleen hip en hot maar ook fijn geprijsd.

Voor de meiden is er wel twee keer zoveel meer keuze als bij de jongens! Dus neem even de tijd om dit enorme aanbod te bekijken. Dit seizoen vind je bikini’s met speelse franjes, bohemian prints en bont gekleurde kwasten, noem het maar op! Naast de bikini verschijnt het badpak en tangini steeds vaker. Tegenwoordig zijn de meeste gemaakt van UV-werende stoffen waardoor jouw dochter nog beter beschermd is tegen de felle zon. Maak de zwemoutfit compleet met de té schattige waterschoentjes van Igor. Deze zijn niet alleen super lief maar ook heel handig als je ergens gaat zwemmen met een rotsachtige bodem of waar het heel glad is.

Heb jij al een keuze kunnen maken tussen de verschillende printjes en modelletjes? Wij hebben alvast onze favoriete top 10 hieronder neergezet.

Molo zwemshirt UPF40+Muchachomalo reversible bikiniTumble ’n Dry zwem/surfshortWILD badpakMolo zwemshirt UPF40+Igor waterschoentjesName It zwem/surfshortName it bikiniPopupshop bikiniMuchachamalo zwemshort

Zwemkleding