Zwarte kinderkleding, wat vind jij?

Zwarte kinderkleding

Comfortabel in zwart

Zwarte kinderkleding, de meningen zijn er over verdeeld. Wij zelf zijn groot fan van zwarte kinderkleding bij kinderen. ‘Why not?’ Het is gemakkelijk te combineren en je ziet er bovendien niet zo snel een vlek op. Hoe fijn is dat? Want die wasmachine maakt al overuren om de was bij te kunnen houden. Vaak wordt zwart gezien als ‘te volwassen’ maar laten we eerlijk zijn, is ons kind niet vaak al een miniatuurtje van ons zelf? Wij hebben er in ieder geval geen probleem mee en steken graag ons kind in zwart.

Only black

Nu de feestdagen voor de deur staan zie je toch meer zwart in de collecties verschijnen. Zwart is dan ook een perfecte basis waarmee je gemakkelijk uit de voeten kan om een echte party outfit samen te stellen. Neem bijvoorbeeld de party jumpsuit van Pinkberry, doordat de bovenkant voorzien is van glimmende glitters heeft  het een feestelijke uitstraling. Maak het nog feestelijker tijdens de feestdagen door hem af te stijlen met glitter slip-on sneakers en een chique haarband. Na de feestdagen combineer je hem met een stoer leather-look jasje en Vans met een vrolijk Disney printje voor een easy going outfit. Voor de boys vinden wij het leuk om tijdens de feestdagen een knipoog te geven naar de nieuwste film van Star Wars. Ga voor het hippe Name It shirt waar een Star Wars print op staat en combineer deze met een colbert en donkere jeans.  De outfit is zwart maar toch feestelijk, en zeker niet saai!

La Selezione di Gino long-shirtPinkberry ‘party’ jumpsuitLE BIG ‘tule’ rokjeTumble ’n Dry jogjeans BOYLa Selezione di Gino shirt BOYPinkberry ‘party’ jurkName It ‘Star Wars’ shirtDress Like Flo leggingLE BIG short GIRLName It overhemd

Zwarte kinderkleding