Zwart en wit

Denk niet te zwart en wit als het gaat om babycollecties

Langzaam maar zeker verdwijnt het zoete en hele lieve in de babycollecties. Dit wordt vervangen door stoere prints en patronen in de kleuren zwart en wit met soms wat grijze tinten als details. Saai? Echt niet! Dat alles zwart en wit is maakt het juist heel leuk, heerlijk hip. Doordat de basis neutraal is vallen de prints en details beter op.

De meeste moeders beginnen gelijk te smelten bij het zien van baby kleertjes; eerlijk gezegd zijn ze ook wel heel schattig! Alles is zo klein, zacht en lief. To cute! Maar daarom vind ik het juist wel leuk als er een stoere twist aan is gegeven; wat je nu veel ziet in de babycollecties. Grafische printjes met een vrolijke knipoog worden afgewisseld met sterke statement prints. CarlijnQ, Lucky NO.7 en Wooden Buttons springen er deze winter toch wel uit met hun fashionabele black and white items.

Lucky NO.7 komt deze winter met een sportief thema, de sporty details zie je terugkomen in de cijferprints en horizontale strepen. CarlijnQ ging voor een bladerenprint, deze dwarrelen door de hele collectie heen. Wooden Buttons heeft een combinatie gemaakt van lieve teksten of strakke prints, beide komen voor in de wintercollectie.

Een top tien maken was dit keer heel moeilijk! Ik kon bijna niet kiezen, welk item vind jij het leukst?!

Lucky No.7 sweatrokjeLucky No.7 shirtLucky No.7 tuniek/jurkLucky No.7 ‘panda’ onesieCarlijnQ bodywarmerWooden Buttons broekjeWooden Buttons shirtjeName It shirtjeBeebielove broekjeCarlijnQ rokje

Zwart en wit

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!