Heerlijk zomers de Z8 zomercollectie

Z8 zomercollectie

De Z8 zomercollectie

Yes! Het lange wachten wordt beloond 😉 want wat is de Z8 zomercollectie leuk! Veel knallende kleuren met prachtige gouden glitteraccenten voor de meiden en stoere prints gecombineerd met ‘denim washed’ items voor de jongens.

De Z8 zomercollectie voor girls is een overheerlijke zomerse cocktail. Er is gebruik gemaakt van veel felle kleuren die gecombineerd worden met een fijne basic navy; deze combinatie creëert een vrolijke zomerse look. Dit seizoen kan je mixen met veel verschillende stoffen voor een originele outfit. Mesh stof is aankomende zomer een echte musthave maar ook de ‘scuba’ stof is onmisbaar in de kledingkast van jouw dochter. Niet alleen in de stoffen maar ook in de prints zit veel variatie; sprinkles, stipjes, strepen, kersjes, oogjes en hartjes zijn de patronen van de Z8 zomercollectie. Sportief of op-en-top girly, de perfecte outfit voor jouw meid vind je hier.

Misters handsome opgelet! Want de Z8 zomercollectie voor de jongens is stoer maar stijlvol. De basis kleuren wit en graphite worden gemixt met de intense tinten mellow yellow en dazzling blue. De hippe shorts en sweaters zijn gemakkelijk te combineren met stoere shorts of joggingbroeken. Maak de outfit van jouw kleine hipster af met een street style pet, dit jaar zijn er wel drie varianten stoere caps! Deze zomer zijn er joggingbroekjes met een speciale wassing, deze ‘denims washed’ items zijn echte eyecatchers. Uniek en cool, love it.

Nieuwsgierig? Bekijk de eerste levering van de Z8 zomercollectie bij ons.

Z8 zomercollectieZ8 zomercollectieZ8 zomercollectieZ8 zomercollectieZ8 zomercollectieZ8 zomercollectieZ8 zomercollectieZ8 zomercollectie