To cute! De Z8 newborn zomercollectie

Z8 newborn zomercollectie

De Z8 newborn zomercollectie

Wat is het weer heerlijk zoet, de Z8 newborn zomercollectie! Ook dit seizoen ben ik weer verliefd geworden op deze schattige artikelen. Niet zien ze er lief uit maar ze zijn ook nog eens, de naam zegt het al, super zacht 🙂

De Z8 newborn zomercollectie bestaat uit de kleuren poeder roze, mintgroen, donkerblauw en wit met toffe teksten en prints. Grappige prints, die als all-over print zijn gebruikt op verschillende artikelen. Ook dit seizoen is er gebruik gemaakt van zachte, comfortabele stoffen.

De collectie voor de jongens bestaat voor namelijk uit de kleuren mintgroen en donkerblauw met als detail tinten grijs en wit. Gecombineerd met de shirts die voorzien zijn van statement quote is jouw zoon een stoere bink! Bij de girls zien we ook wit maar dan gecombineerd met de kleur poeder roze! Grappige en vrolijke prints vinden we op de nieuwe meiden collectie. Schattig met een funny twist! Maak de outfit van jouw kleine meid af met één van de snoezige haarbanden.

Kan je niet wachten om de perfecte set nodig te mix and matchen voor jouw zoon of dochter? Bekijk dan de Z8 newborn zomercollectie.

Z8 ‘newborn’ teddyvestjeZ8 ‘newborn’ babypakZ8 ‘newborn’ rompertjeZ8 ‘newborn’ shirtjeZ8 ‘newborn’ babypakZ8 ‘newborn’ jurkjeZ8 ‘newborn’ broekjeZ8 ‘newborn’ mutsje

Z8 newborn zomercollectie