Calling all newborn parents! Er zijn van die merken waar je nooit genoeg van kunt krijgen: laat Z8 nou nét zo’n merk zijn! De designers van dit populaire merk hebben dit seizoen weer een fantastische newborn collectie ontworpen, benieuwd naar mijn persoonlijke favorieten? Keep on reading!

Één van de allerleukste merken met een té toffe newborn collectie is toch echt Z8. 2 keer per jaar is het feest, want dan komt de nieuwe collectie online: en vorige week was het zo ver! Reden genoeg om op Kixx HQ de slingers op te hangen, want feestjes ter ere van een nieuwe collectie vieren we maar al te graag!

De nieuwe Z8 newborn collectie van deze winter draagt de naam ‘The Winter Issue’ en staat garant voor een flinke dosis teddyness, opvallende combinaties en dé onverminderd populaire panter(print)! Alle items zijn verkrijgbaar in de maten 50 t/m 68.

Must check: het teddy vestje Alabama in de kleuren cognac brown en pretty pink! Instant-favoriet als je het mij vraagt!

Happy shopping!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!