Calling all newborn parents! Er zijn van die merken waar je nooit genoeg van kunt krijgen: laat Z8 nou nét zo’n merk zijn! De designers van dit populaire merk hebben dit seizoen weer een fantastische newborn collectie ontworpen, benieuwd naar mijn persoonlijke favorieten? Keep on reading!

Één van de allerleukste merken met een té toffe newborn collectie is toch echt Z8. 2 keer per jaar is het feest, want dan komt de nieuwe collectie online: en vorige week was het zo ver! Reden genoeg om op Kixx HQ de slingers op te hangen, want feestjes ter ere van een nieuwe collectie vieren we maar al te graag!

De nieuwe Z8 newborn collectie van deze winter draagt de naam ‘The Winter Issue’ en staat garant voor een flinke dosis teddyness, opvallende combinaties en dé onverminderd populaire panter(print)! Alle items zijn verkrijgbaar in de maten 50 t/m 68.

Must check: het teddy vestje Alabama in de kleuren cognac brown en pretty pink! Instant-favoriet als je het mij vraagt!

Happy shopping!

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!