WINTERTIJD IT IS!

Als er íéts is wat ik associeer met het najaar zijn het comfortabele pyjama’s en dito beddengoed. En dan het liefst een exemplaar dat zó lekker zit dat je spontaan besluit een pyjamadag te houden. Of een dekbedovertrek dat zó chill is, dat je het stiekem mee verhuist naar de bank 😉 Nu de wintertijd is ingegaan en de dagen korter worden zijn deze items naast een (uiteraard) goedgevulde garderobe dé musthaves van het najaar als je het mij vraagt. De hoogste tijd voor een flinke dosis comfort dus!

PYJAMA’S ALL DAY!

Easy like Sunday morning. Beeld je in: met het hele gezin uitslapen (of op zijn minst een poging daartoe). Croissantjes. Hete koffie. Verse jus d’orange. Speelgoed bezaaid door de hele huiskamer. Kids die zich vermaken. En de hele dag nog voor je. Niets moet, alles mag. Hoe fijn om de laatste dag van het weekend lekker in pyjama annex huispak op de bank te hangen. Klinkt goed, right? Betere sprookjes bestaan er bijna niet 😉 En er is maar één ding beter dan een sprookje, en dat is een sprookje dat echt bestaat! Met een comfy pyjama en dekbedovertrek kickstart jij je family sunday: and that comes pretty close!

Tip! Mocht jouw little one het lastig vinden op tijd naar bed te gaan nu de wintertijd in is gegaan: een tof dekbedovertrek does the trick! Met de te gekke dekbedovertrekken van SNURK creëer je je eigen verhaal voor het slapen gaan. Van ballerina tot profvoetballer, met SNURK kan jouw kind zijn wie het wil zijn!

Enough said, op naar some serious shopping material! Uit ons uitgebreide assortiment aan homewear, nachtkleding, dekbedden en dekentjes selecteerde ik de fijnste items voor je!

GIRLS

 1. Claesen’s nachthemd (va.92)
 2. SNURK sweater (va.104)
 3. SNURK sweatpants (va.104)
 4. SNURK dekbed
 5. Noppies wiegdeken
 6. Feetje pyjama (va.56)
 7. SNURK boxpakje (va.56)

BOYS

 1. Claesen’s pyjama (va.56/62)
 2. SNURK sweater (va.92)
 3. SNURK sweatpants (va.92)
 4. SNURK dekbedovertrek
 5. Noppies wiegdeken
 6. Molo pyjama (va.86/92)
 7. SNURK boxpakje (va.56)

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!