Forever denim! Spijkerstof is dé all time favorite van ieder seizoen en mag eigenlijk in geen enkele kindergarderobe ontbreken. Maar dat de zoektocht naar het perfecte exemplaar soms best een zoektocht kan zijn, weet Scotch & Soda als geen ander!

Met de Amsterdams Blauw denimcollectie is er voor iedere cool kid een unieke fit te vinden! Zo heeft elke Scotch & Soda jeans een eigen naam, zodat wanneer jouw kid de fijnste fit heeft ontdekt je nooit meer een verkeerde match hebt! En dat is fijn, right? Weet je even niet meer of die match made in heaven nou de Strummer, Kyle, La Milou of één van de andere was? We zetten ze hier nog even voor je op een rijtje!

Boys

Strummer: is een skinny fit denim

Kyle: is een slim fit denim.

Slouch: is een dropped straight fit denim

Tigger: is een super skinny fit denim

Dean: is een loose tapered fit denim

Girls

La Milou: is de super skinny fit denim.

La Charmante: is een high-rise skinny fit denim

La Voyage: is een skinny fit denim.

Petit Ami: is een slim boyfriend fit denim

Extra leuk: in samenwerking met Scotch & Soda maak je kans om een Scotch & Soda jeans te winnen voor de hele klas! Hoe gaaf is dat? Meedoen is as easy as 1, 2, 3: want het enige wat je hoeft te doen is de favoriete jeans van jouw kid te shoppen. Kans maken doe je namelijk automatisch na aankoop! In the winning mood en zodoende extra kans maken? Ga naar de Scotch & Soda denimpagina en kies je favoriete jeans, maak een printscreen en plaats deze samen met de hashtag #kixxlovesdenim en #scotchandsoda op Instagram Stories!

*De actie loopt tot en met 31 oktober. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaar. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!