WHAT’S NEW?

Eindeloze scroll momentjes door de nieuwste collecties en op rechts een goede kop koffie! Are you with me? Dat ik gek ben op de nieuwste kidsfashion zal je niks verbazen, zeker wanneer deze collecties nét even anders en opvallend zijn. Maar met zoveel leuke merken in kindermodeland blijven we groeien en uitbreiden. Zo hebben we dit seizoen ook weer een aantal nieuwe merken mogen toevoegen aan onze shop! Stuk voor stuk ge-wel-dige merken met ieder een eigen identiteit en uitstraling. Let’s go!

VEJA

Meet: VEJA! Ze zijn clean, stijlvol en duurzaam! Dit toffe merk heeft Franse roots en staat bekend om het gebruik van biologisch katoen, fairtrade natuurrubber en plantaardig gelooid leer. Voor elke look & feel is er een passend ontwerp te vinden én het allerbelangrijkste: ze lopen fantastisch!

Sometime Soon

Sometime Soon is een stoer kidsfashion merk uit Denemarken met een eigen stijl! Deze stijl herken je aan de klassieke items met toffe streetwear details. Populair bij de jongens maar zéker ook bij de meisjes die precies weten wat ze willen en niet houden van teveel poespas.

Shabbies Amsterdam

Ben jij net zoals ik verliefd op het merk Shabbies Amsterdam? En heb je stiekem wel meer dan 1 exemplaren in jouw schoenencollectie staan? Dan heb ik goed nieuws! De kidscollectie van dit geweldige is vanaf nú te vinden in onze shop! Stoere enkellaarsjes en boots uitgevoerd in hoogwaardige leersoorten zoals je van Shabbies Amsterdam gewend bent. Verkrijgbaar voor jouw mini in maat 30 tot en met 39.

Jack & Jones junior

Heb je juist een stoere jongen in huis? Ontdek dan het broertje van Jack & Jones: Jack & Jones junior! Een nieuwe lijn speciaal ontworpen voor de boys van 5 tot 16 jaar. De collectie is een afspiegeling van het volwassen label, maar dan voor de jongere jongen. Van fijne basis items tot coole stijlen zodat je ook voor jouw teenager de juist match kunt vinden! Eind november verwachten wij de gehele ingekochte collectie online te hebben! Stay tuned!

Vintage Cowboys

Boys will be boys! Je bent maar één keer jong: logisch dat je plezier wilt maken, maar tegelijkertijd wil je er ook leuk uitzien in comfortabel zittende kleding. Maar hoe doe je dat? Vintage Cowboys geeft hier antwoord op! Dit Nederlandse label voor boys van 6-16 jaar creëert tijdloze items die invulling geven aan hun identiteit! Dit toffe merk verdiept zich in wat er in jongens omgaat – de meesten leven tenslotte in hun eigen wereld gecreëerd door games, sport en andere activiteiten ? – en vertaalt dit naar mode. Het resultaat mag er zijn: een fantastische collectie bomvol unieke items van hoge kwaliteit! Met ingang van dit seizoen is ook dit fijne label onderdeel van ons assortiment!

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!