Oneindig combineren met de Vingino zomercollectie

Vingino zomercollectie

De Vingino zomercollectie 2016

Wat een heerlijk weer! De UV stralingen bezorgen bij de meeste mensen een goed humeur; maar niet alleen dat ook zorgt het voor een bronzen tint.  Zodra de gezichten bruin kleuren krijgen we gelijk zin in vrolijke en felle kleuren want tja, die staan dan net ietsjes leuker 🙂 De Vingino zomercollectie zit vol met bonte kleuren en eigenwijze prints. Het Nederlandse jeansmerk kenmerkt zich door zijn modische en stoere uitstraling. Elk seizoen zetten ze een prachtige collectie neer met toffe details, stoere wassingen en vernieuwende modellen.

Vingino zomercollectie

Misschien is het je al opgevallen maar de patches zijn deze zomer helemaal hot! In de Vingino zomercollectie zien we deze trend dan ook geregeld voorbij komen op comfortabele vesten, stoere shorts en toffe tees. Naast patches zien we kleurrijke prints; van romantische bloemen- tot gave cartoonprints.

Vingino zomercollectie

De kleuren van de Vingino zomercollectie zijn deze zomer allesbehalve saai. Niet alleen is er gebruik gemaakt van felle neon-kleuren maar ook van zachte poedertinten. Deze combinatie geeft een mooie mix. Uiteraard is de jeans ook volop aanwezig, naast de ‘regular’ jeans is de denimstof dit seizoen ook gebruikt voor jumpsuits, gilets en salopettes.

Vingino zomercollectie

Voor de gehele zomergarderobe van jouw zoon of dochter kun je terecht bij de Vingino zomercollectie. Naast de basis bieden ze ook badkleding, zelfs badhanddoeken. De zwembroeken voor de boys zijn bedrukt met tropische prints en afgewerkt met neon-kleurige details. Voor de echte stoere meiden biedt Vingino deze zomer coole bikini’s; sportieve modellen met grafische zwart/wit prints.

Vingino zomercollectie

Als puntje op de i maak je de zomerse outfit af met Vingino slippers. De meeste prints komen in 2 varianten; met hielbandje voor de kleintjes en zonder voor de grotere. Liever geen slippers? Gelukkig zijn er dan nog bont geprinte espadrilles en comfy sneakers.

Wil jij ook een echte Vingino outfit voor jouw zoon of dochter? Ga dan naar de merkenpagina van Vingino en kies een leuke set!

Vingino zomercollectie