Eerder deze week namen we al een kijkje in de kast van Peach (klik hier voor de blog), maar de kledingstijl van haar fashion sister Rebel mag ook niet onopgemerkt blijven! Kijk je mee?

Dat Jennifer (founder van blogbyjenn.nl) gevoel voor stijl heeft dat is ondertussen wel duidelijk! Na het zien van deze outfit post op Instagram kon ik gewoon niet anders dan het uitlichten van deze look! En dat koppie? Niet te doen. Benieuwd naar de items? Check dan snel de linkjes hieronder.

MINGO shirt | Yporqué flared legging

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!