Fashionable mommy Carolien Karthaus-Spoor deelt op haar Instagram account regelmatig de leukste outfitjes van haar zoontje Otis. Dit keer spotte we deze super leuke look én die moesten we uiteraard even uitlichten! Kijk je mee?

Dit seizoen is One Day Parade één van de merken die we met trots aan ons assortiment toe hebben gevoegd: een sustainable én family runned label van Hollandse bodem. Check deze blogpost voor alle ins en outs over dit fijne merk!

Deze look van One Day Parade is met stip onze all time favorite: bomvol kleur, toffe printjes en super comfy ? Otis rockt deze outfit als geen ander en deze mini casanova heeft dan ook meteen onze harten veroverd!

One Day Parade t-shirt | One Day Parade vestje | One Day Parade legging

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!