De zesjarige Jayda is een echte mini fashionista! Wellicht herken je dit knappe koppie en jaloersmakende/geweldige haar uit de lifstylebeelden van verschillende kidsfashion merken als Z8, Sproet & Sprout & Gosoaky maar haar stijl kan ook niet onopgemerkt blijven! Kijk je mee?

Wat worden wij blij van deze fantastische outfit! Mommy Suze & Jayda creëren samen de leukste outfits volgens de laatste trends!  Scrollend door haar Instagram feed kom je de ene naar de andere toffe outfit tegen, waarin je hun eigen stijl direct herkent! Wij zijn fan!

Soft Gallery shirt | Scotch R’Belle broek

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!