De zesjarige Jayda is een echte mini fashionista! Wellicht herken je dit knappe koppie en jaloersmakende/geweldige haar uit de lifestylebeelden van verschillende kidsfashion merken als Z8, Sproet & Sprout & Gosoaky maar haar stijl kan ook niet onopgemerkt blijven! Kijk je mee?

Is jouw mini een trendsetter? Dan ga je sowieso punten scoren met dit hippe broekje! En twinnen met mama is nog nooit zo leuk geweest! Nog een reden om zelf ook meteen een toffe flared jeans aan te schaffen 😉 Combineer er net zoals Jayda een witte top boven and there you go: de perfecte outfit voor nú maar ook later in het seizoen.

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!