Steeds vaker spot ik enkele mini me items in de collectie van Scotch & Soda, waaronder deze toffe hoodie bij Doutzen en Frederieke van Kindermodeblog. Gaat jouw modehartje kloppen van matching outfits? Klik dan snel verder!

Ik ben nogal enthousiast over deze trend: van verschillende kledingstukken die matchen qua print tot exact dezelfde items. Deze kleurrijke musthave is verkrijgbaar t/m maat 164 en shop je nu met een fijne korting van 30%! Is de grootste maat geen optie meer? 😉 Het dames exemplaar is te shoppen in de webshop van Scotch & Soda.

Note: door de vele leuke reacties die we op de twinning items krijgen zijn we op dit moment aan het kijken of we een aantal van deze matchende pareltjes aan onze collectie kunnen toevoegen. Keep you posted!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!