Steeds vaker spot ik enkele mini me items in de collectie van Scotch & Soda, waaronder deze toffe hoodie bij Doutzen en Frederieke van Kindermodeblog. Gaat jouw modehartje kloppen van matching outfits? Klik dan snel verder!

Ik ben nogal enthousiast over deze trend: van verschillende kledingstukken die matchen qua print tot exact dezelfde items. Deze kleurrijke musthave is verkrijgbaar t/m maat 164 en shop je nu met een fijne korting van 30%! Is de grootste maat geen optie meer? 😉 Het dames exemplaar is te shoppen in de webshop van Scotch & Soda.

Note: door de vele leuke reacties die we op de twinning items krijgen zijn we op dit moment aan het kijken of we een aantal van deze matchende pareltjes aan onze collectie kunnen toevoegen. Keep you posted!

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!