Toffe items in de Tumble ’n Dry zomercollectie

Tumble 'n Dry zomercollectie

De Tumble ’n Dry zomercollectie

De Tumble ’n Dry zomercollectie is hip, stoer en comfy! Het aanbod is enorm elk seizoen, van mooie basics tot echte fashionable items die eruit springen. In de Tumble ’n Dry zomercollectie kan je alles vinden voor jouw baby, peuter, grotere meid of jongen; het maakt niet uit wanter is iets voor iedereen.

Het is nog maar de eerste drop van de Tumble ’n Dry zomercollectie, dus er komen nog veel meer mooie items. Love it! De frisse kleuren mix and match je zonder enkele moeite met elkaar. Zo creëer je in een handomdraai de perfecte set voor jouw zoon of dochter.

Er is een enorme diversiteit aan prints; stoere all-over-, tekst- en cartoonprints. Waar valt jouw oog op? De prints zien we op soepele sweats, combineer een all-over printed jogpants met een comfy sweater voor een hippe set. Naast sweat is er veel gebruik gemaakt van denim, hoe stoer! De stof is niet alleen gebruikt voor jeans maar ook voor stoere tops, jumpsuits en jurkjes.

Is jouw dochter een kleine fashionista? Dan mag de lang geruite blouse niet ontbreken in de kast van jouw meid. Deze toffe blouse combineer je bijvoorbeeld met een clean jeans en funky sneakers. Voor de boys is het hippe bomber spijkerjasje een echte eyecatcher! Handige steekzakken, sportieve badges en gestreepte boarden geven het jasje een echte Tumble feeling.

Ben jij ook enthousiast? Bekijk dan hier de eerste drop van de Tumble ’n Dry zomercollectie.

Tumble 'n Dry zomercollectieTumble 'n Dry zomercollectieTumble 'n Dry zomercollectieTumble 'n Dry zomercollectieTumble 'n Dry zomercollectieTumble 'n Dry zomercollectie