Bouw een feestje met de Tumble ’n Dry feestcollectie

Tumble 'n Dry feestcollectie

Always say YES to the Tumble ’n Dry feestcollectie

Nu de sint in ons land is begint het gelijk te kriebelen, de feestdagen komen nu wel heel dichtbij! Langzaam worden de feestcollecties uitgeleverd waardoor we lekker in de kerststemming komen. Wij waren gelijk verliefd op de Tumble ’n Dry feestcollectie. ‘We love it’  Mooie glanzende stoffen, glitterdetails en feestelijke statementprints; kortom de juiste ingrediënten voor de perfecte partycollectie.

Tumble 'n Dry feestcollectie

De Tumble ’n Dry feestscollectie is voor alle kinderen

De Tumble ’n Dry feestcollectie is voor groot en klein; alleen hebben de items voor de tieners een volwassenere twist en donkerdere kleuren. Voor de tienermeiden zit er aankomende Kerst een supergave jurk in de Tumble ’n Dry feestcollectie. Deze zwarte tule jurk bestaat uit een dubbellaagse stof die semi-transparant is; het toffe aan de jurk is dat de voorkant korter is dan de achterzijde. Hierdoor krijgt de jurk een eigenwijze en feestelijke uitstraling. Voor de tiener boys is het witte overhemd met de zwarte grafische print onze favoriet. Bij het overhemd wordt een afneembare vlinderstrik geleverd; deze combinatie straalt op en top PARTY uit!

Voor de kleine kerstbengels is het iets minder chique. De meisjes zingen hun kerstliedjes deze winter in een ‘glam’ jurkje; deze is voorzien van een gouden sterrenprint en het rokje bestaat uit een gouden glimmende stof. Stijl de outfit af met een van de glitter leggings voor de perfecte feestoutfit. De kleine boys kunnen dit jaar heerlijk uitbuiken in hun super relaxte jogoutfit. Het grijs gemêleerde jogbroekje is afgewerkt met zwarte steekzakken en boorden. Combineer dit broekje met het kobaltblauwe shirt en jog gilet. Iets te deftig? Maak dan de keuze om het af te stijlen met het stoere zwarte shirt die voorzien is van een feestelijke print. Beide outfits zijn comfortabel en toch feestelijk.

Zie je jouw dochter of zoon ook graag in de Tumble ’n Dry feestcollectie aankomende Kerst? Bekijk dan hier de collectie en zoek een feestelijke outfit bij elkaar.

Tumble 'n Dry feestcollectie