Zoals jullie van mij gewend zijn mix ik het liefste toffe prints en opvallende items met elkaar, maar vandaag ging ik op zoek naar de mooiste (lila)pareltjes! En die zijn er genoeg kan ik je zeggen!

Lila is back in kindermodeland! En niet alleen voor de girlies, ook je stoere boy kan z’n hart ophalen aan deze mooie vintage kleur! Vind je de kleur lastig te combineren? Tip: ga voor denim! Dan heb je sowieso altijd een goeie match te pakken! En dit zijn dus mijn 10 top picks! Mijn absolute favorites? Het Levi’s shirtje (1) en de glittersokken van mp Denmark (8), die sokken gingen trouwens linea recta in mijn mandje 🙂 Dank aan onze inkoopsters, want maat 37-39 is gewoon present! #hebbenhebben

  1. Levi’s shirt
  2. Sproet & Sprout rok
  3. Sproet & Sprout shirt
  4. Kidzzbelts tasje
  5. MINGO short
  6. Vans sneakers
  7. Ammehoela shirt
  8. mp Denmark glittersokken
  9. House of Jamie jurk
  10. Sproet & Sprout haarband

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!