kinderkleding online shop

Ik schrijf al ruim vier jaar lang elke dag blogs, maar vandaag zit ik toch even iets anders op het puntje van m’n stoel. Want hoe zal ik deze blog beginnen? Tsja, elke ‘eerste keer’ is spannend. Zo dus ook deze eerste blog voor Kixx Online!

Laat ik me allereerst even voorstellen. Ik ben Frederieke Wieberdink, kinderstyliste en de mama van Doutzen (5) en Oliver (1). Ruim vier jaar geleden heb ik Kindermodeblog opgezet. Wat begon als hobby werd mijn fulltime job en inmiddels is Kindermodeblog uitgegroeid tot toonaangevende website op het gebied van kindermode. De website wordt gevolgd door een peloton aan liefhebbers van kinderkleding! Elke dag komen er nieuwe blogs online boordevol kinderkleding-inspiratie, combinatie-ideeën én kun je lezen over de laatste trends en nieuwtjes. Ook schrijf ik elke woensdag een persoonlijke column. En vanaf vandaag zal ik ook elke maand op deze plek een blog voor Kixx Online verzorgen.  Superleuk en stiekem ook een beetje spannend. Voor mij is het een grote eer om op deze manier samen te mogen werken met één van Nederlands grootste kinderkleding webshops. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jullie via deze blog mee te nemen langs mijn kindermode gedachtes en jullie te inspireren! Ik hoop dat jullie door mijn blogs nieuwe ideeën opdoen of gewoon net als ik enorm vrolijk en blij worden van al die leuke kleertjes. In deze eerste blog wil ik jullie meenemen langs mijn 3 favoriete trends van dit moment.

Kindermode Trend 1
Om te beginnen ben ik in de ban van Ton Sur Ton. Wat je doet is het combineren van dezelfde kleur tinten binnen één outfit. Je gaat dus van top tot teen in hetzelfde kleurtje. Door het toepassen van deze trend was combineren nog nooit zo makkelijk. Voor kinderen kies je natuurlijk hun favoriete kleur! En je zoon of dochter zal daar vast geen problemen mee hebben. Wie wil er nou niet van top tot teen in z’n lievelingskleur de deur uit? Ietwat riskant, maar zo lekker fris: ton sur ton in het wit! Go for it! Deze trend gaan we veel zien deze zomer.

kinderkleding online shop

Kindermode Trend 2
Een kindermode trend waar ik heel erg blij van word is Bohemian style. Tropische printjes, romantische details, vrolijke kleuren, drukke motiefjes, randjes, bandjes, franjes en fun; Bohemian heeft het allemaal! Deze trend is kinderen op het lijf geschreven, door het speelse en eigenwijze karakter. Het leent zich perfect om te mixen en matchen waardoor je jouw zoon of dochter in een unieke outfit kunt hijsen. Complimentjes en vrolijke reacties gegarandeerd!

kinderkleding online shop

Kindermode Trend 3
Grafische printjes zijn helemaal hot! En hoe gekker hoe beter. Mix en match er lekker op los, want je mag de verschillende printjes gerust door elkaar dragen voor een kekke look. Heb jij al grafische printjes in de kast van je kleintje?

kinderkleding online shop

About Frederieke Wieberdink

Frederieke Wieberdink (32) kinderstyliste en oprichtster van Kindermodeblog.nl. Schrijft al ruim vier jaar elke dag over kindermode en de laatste kindermode trends. Runt daarnaast ook nog de site www.mamaglossy.nl en de app Ruiljekleertjes.