kinderkleding online shop

Kies de tekst die bij jou past

Afgelopen jaar zijn de kledingstukken met een tekstprint, een ‘ware musthave’ geworden. Het gebruik van woorden, letters en uitspraken zijn geïnspireerd op de streetstyle uit de jaren 90. Om de tekstprint zo krachtig mogelijk te houden raden wij je aan om het bij één boodschap te houden. Kies bijvoorbeeld voor een top of trui met een leuke quote; combineer die met een denim jogjeans of schattig plissérokje. Zo houd je de aandacht mooi gefocust op jouw boodschap. Van alle teksten die wij hebben gelezen, viel ons oog viel op de volgende drie categorieën.

Waar sta jij voor?

Aankomende zomer zie je veel tekstprints met een echte betekenis; zet hiermee jouw statement neer. Do it!  Kies voor het donkerblauwe T-shirt van Feetje met de prachtige boodschap “Spread a little love today” of voor de zomerse top van Outfitters Nation waar “You make me smile” op te lezen is. Geef je outfit wat meer pit; met het zeegroene shirt van Indian Blue Jeans met een ton sur ton tekstprint “Choose to see the good stuff”, mooi toch?

kinderkleding online shop

Begin je dag met een glimlach

Grappige printteksten komen in allerlei vormen voor; denk aan een ‘funny’ woord of een lachwekkende slogan. Wil je de leerkrachten laten lachen? Kies dan voor de lila roze top van Scotch R’Belle “If you need me i’m in Hawaii” of het stoere shirt van REDSOUL met het eigenwijze woord “Macho”. Voor de kleine lolbroekjes is er een vrolijk mutsje van Feetje met de quote “Captain adorable”.

kinderkleding online shop

Een reis rondom de wereld

Parijs, Londen, New York of Berlijn, wat staat er op jouw reis-verlanglijstje? New York en Parijs lijken wel de favorieten van dit seizoen, deze steden worden regelmatig gespot tussen de tekstprints. Zoals bij Funky XS op het zachtroze jurkje met de zin “Paris is always a good idea” of bij de donkerblauwe top van American Outfitters “Today I fly to New York”. We like it!

> Lees alle teksprints op onze trendpagina

 

kinderkleding online shop

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!