De shop is up and running met elke dag weer nieuwe items voor jouw dagelijkse dosis aan kidsfashion inspiratie! Op Kixx HQ zijn we dan ook druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, je begrijpt dat wij ons op dagelijkse basis volledig geoorloofd vergapen aan de leukste trends en collecties! Daarom hebben we alvast 3 ge-wel-dige trends voor je uitgezocht! Benieuwd? Scroll dan snel verder!

LILA

De trendkleur van dit seizoen? Lila! En dat is niet zonder reden, want het is een van de weinige pasteltinten die werkelijk iedereen staat. Vind je lila wat lastig combineren? Denk dan aan kleuren als lichtgrijs, wit, nudetinten, beige en denim en de combinatie is zo gemaakt!

MONOCHROME GRAFISCHE PRINTJES

Zwart/wit doet het vaak goed, maar in een grafisch jasje gestoken is deze kleurencombinatie nét even anders. Vooral de block-print doet het goed dit seizoen. Als jurk, salopette of shorts: voor welke musthave je ook gaat, je rockt ‘m goed als je dat in dit toffe printje doet!

BADSTOF

Badstof alleen ’s winters een optie? Think again! Dit zachte stofje is ook uitermate geschikt voor de zomer. Het is luchtig, comfortabel én geeft een gevoel van luxe. Benieuwd naar hoe je dit in de praktijk vertaalt? Check dan vooral de nieuwe collectie van MINGO.

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!