Kinderkleding online shop

Happy in pastel

Aankomende lente kunnen wij genieten van verwassen pasteltinten. De babyblauwe, poederroze, zachtgele en mintgroene kleuren doen ons denken aan de kleurrijke ochtendzon. Prachtig! Deze romantische modetrend is in veel kinderkleding zomercollecties opgenomen zoals bij Mim-Pi, Someone, Outfitters Nation, Chat Mechant en nog vele andere merken.

Stoere pastels voor de boys

De zachte tinten worden niet alleen gebruikt in de collecties voor de meisjes; langzaam wordt deze trend doorgezet bij de jongens. Uiteraard zijn deze pastel items in een stoer jasje gegoten. Scotch Shrunk is hier een voorbeeld van; mix and match het lichtgele shirt met de lavendelblauwe short voor een echte coole pasteloutfit voor de boys. ‘Ruig maar toch lief!’ Maak het setje compleet met de mintgroene canvas Allstars gympen eronder.

Kinderkleding online shop

Maak het zoete pastel stoer

Zijn de pasteltintjes toch iets te zoetjes voor jouw dochtertje? Combineer ze dan met ‘stoerdere’ kleuren of materialen; denk aan damaged denim of fake leather. Op deze manier zwak je het zoete af maar doe je toch mee met de modetrend. Ruige jeans stijl je met T-shirts met zoete ijsprintjes; of een schattig Chat Mechant jurkje met funky sneakers. Is jouw dochter een echte zoetekauw? Ga dan lekker over de top, en kleedt jouw dochtertje van top tot teen in pastel! ‘Sweet!’

Zijn pasteltintjes ook echt iets voor jouw zoon of dochter? Bekijk dan onze pastel trendpagina voor meer inspiratie.

Kinderkleding online shop

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!