Bohemian kinderkleding online

Join the Bohemian trend

De moderne hippies zijn niet meer weg te denken in het modebeeld. De modetrend Bohemian is gebaseerd op vrijheid, romantiek, optimisme en spontaniteit. Het fijne aan deze modetrend is: ‘No Rules!’. Veertjes, bloemenprintjes, fijne borduursels, kleurrijke kraaltjes; mix het allemaal en je creëert je eigen unieke stijl. Wij zijn gek van deze eigenwijze modetrend!

No Rules

Er zijn geen regels om de perfecte ‘boho’ stijl te creëren want alles mag! Mix ‘flower’ printjes met ikat printjes, en folklorische kleuren met zachte pastels. Kies voor items met kanten applicaties, zoals de romantische tops van Lill’g Treasures, of met franjes die je ziet in de zomercollectie van Le Temps Des Cerises. Voor de echte ‘bohemian spirit’ stijl je de outfit af met kralen kettingen en een vrolijk haarbandje.

Bohemian kinderkleding online

Hippie Scotch

Scotch R’Belle en Shrunk staan bekend om het ‘Gipsy’ stijltje en de items zijn rijk aan prachtige details. Vintage borduursels, gehaakte koordjes, sierknoopjes en kleurrijke kraaltjes. Geweldig! Tie-dye wassingen op ruige materialen en stoere printjes in zachte kleuren. Hier wordt elke kleine hipster blij van!

> Bezoek onze bohemian trendpagina voor nog meer inspiratie

bohemian kinderkleding online

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!