Bohemian kinderkleding online

Join the Bohemian trend

De moderne hippies zijn niet meer weg te denken in het modebeeld. De modetrend Bohemian is gebaseerd op vrijheid, romantiek, optimisme en spontaniteit. Het fijne aan deze modetrend is: ‘No Rules!’. Veertjes, bloemenprintjes, fijne borduursels, kleurrijke kraaltjes; mix het allemaal en je creëert je eigen unieke stijl. Wij zijn gek van deze eigenwijze modetrend!

No Rules

Er zijn geen regels om de perfecte ‘boho’ stijl te creëren want alles mag! Mix ‘flower’ printjes met ikat printjes, en folklorische kleuren met zachte pastels. Kies voor items met kanten applicaties, zoals de romantische tops van Lill’g Treasures, of met franjes die je ziet in de zomercollectie van Le Temps Des Cerises. Voor de echte ‘bohemian spirit’ stijl je de outfit af met kralen kettingen en een vrolijk haarbandje.

Bohemian kinderkleding online

Hippie Scotch

Scotch R’Belle en Shrunk staan bekend om het ‘Gipsy’ stijltje en de items zijn rijk aan prachtige details. Vintage borduursels, gehaakte koordjes, sierknoopjes en kleurrijke kraaltjes. Geweldig! Tie-dye wassingen op ruige materialen en stoere printjes in zachte kleuren. Hier wordt elke kleine hipster blij van!

> Bezoek onze bohemian trendpagina voor nog meer inspiratie

bohemian kinderkleding online