All-over print kinderkleding online

Een zomer vol printjes

De all-over print is nog steeds helemaal hot! Wij kunnen er ook geen genoeg van krijgen, hoe gekker hoe beter. Het fijne is dat alles mag, zo worden bloemenprints gecombineerd met camouflageprints en creëer je een ‘crazy’ outfit. Naast het geprinte motief zie je dit seizoen ook de beeldvullende prints.

Print madness

De meest terugkerende all-over print die we dit seizoen zien, is de dierenprint. Bij WILD is deze modetrend duidelijk aanwezig; jurken met stijlvolle zwanen, jumpsuits vol met kleurrijke vlinders en stoere tees met grote fotoprints van een kever of een duivelse vis. Naast WILD staat ook Molo bekend om zijn prachtige prints; aankomende zomer zien we kleine beach boys met surfende honden op hun zwembroeken en lieve meisjes met vrolijke fantasieprints op hun bikini’s. Naast de nieuwe prints zie je de ‘old skool’ streep ook geregeld voorbij komen, horizontaal, verticaal, dik of dun. Deze tijdloze trend mag zeker niet vergeten worden tussen de all-over prints.

All-over print kinderkleding online

Mix it up

Er zijn verschillende manieren om de printjes te combineren. Voor een opvallende outfit mix and match je alle printjes samen, stijl de funky, grafische en cartoonachtige prints allemaal met elkaar. Liever iets minder opvallend? Pak dan één item, zoals een printed sjaal of shirt. Zo houd je de outfit rustig maar geef je het toch een leuke twist. De accessoires doen ook mee aan deze modetrend, zoals bij de tassen van Mi-Pac deze zijn voorzien van prachtige bloemenprints of de zomerse espadrilles van Scotch Shrunk met tropische printjes.

> Check de all-over printed items in onze webshop

All-over print kinderkleding online

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!