TOPitm kerstcollectie

De TOPitm kerstcollectie

Voor mijn gevoel is het jaar 2016 nog maar net begonnen maar de realiteit laat blijken dat we het einde van het jaar naderen. Dat betekent dat de feestmaand bijna gaat beginnen! Yes, kom maar op met die glitters, kant, pailletten en glanzende stoffen. Love it. Maar ook de cadeautjes en heel veel lekkers om te eten 😉 Rond deze periode begint het dan al vaak te kriebelen en ga ik stiekem toch al op zoek naar een leuke glitteroutfit. Tja, laten we eerlijk zijn, je kunt deze maar alvast in de kast hebben hangen.

Goed nieuws want zo rustig aan druppelen de eerste kerstcollecties binnen. Naast Name It en Tumble ’n Dry  verschijnt vandaag ook de TOPitm kerstcollectie op de site. Zwart, goud en grijsblauw vormen samen een feestelijk kleurenpalet. Maar het echte kerstgevoel komt door de pailletten, glitters en kanten details die verwerkt zijn in de artikelen. Waar mijn oog gelijk op viel was het zwarte jasje, de stof heeft een subtiel glansje met als finish in touch een geborduurd vissengraatje. Combineer deze met het zwart/wit gestreepte sweatjurkje die voorzien is van gehaakte details op de schouders ; ook hier zien we het vissengraatje en als piek op de kerstboom is de hals versierd met een mooi patroontje van gouden glanzende pailletten. Samen met een glitter maillot en stoere boots is jouw dochter een echt kerstengeltje tijdens het kerstdiner.

Begint het bij jou ook te kriebelen? Wacht dan niet en ontdek de TOPitm kerstcollectie.

 

TOPitm kerstcollectieTOPitm kerstcollectieTOPitm kerstcollectie

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!