Eigenwijze prints in The Future is Ours zomercollectie

The Future is Ours zomercollectie

The Future is Ours zomercollectie 2017

Waar veel mensen zich nu focussen op de sale en genieten van de 40% korting, kunnen anderen niet wachten tot de nieuwe zomercollecties online komen. Ondanks dat de wintercollecties prachtig zijn, zijn wij ook blij dat er weer ‘verse’ items online verschijnen. Speurend door alle vernieuwende modelletjes en originele prints komen de zomerkriebels alweer omhoog!  Heel blij worden we dan ook van The Future is Ours zomercollectie 2017. De artikelen geven een subtiel voorproefje voor aankomende zomer.

Dit hippe merk brengt elk seizoen toffe shirts en sweaters met stoere kleurrijke prints voor de funky boys. Bij The Future is Ours zomercollectie zijn de prints geïnspireerd op de woestijn en de grote auto’s die door de woestijn heen rijden. Prikkelbare cactussen en handige moersleutels zijn enkele prints die we zien deze zomer. Niet alleen de prints zijn gaaf, maar er is ook gebruik gemaakt van stoere ‘echte mannen’ kleuren. Donkerrood, legergroen en marineblauw vormen samen een modieus kleurenpalet. The Future is Ours zomercollectie is voor de echte fashion boys met een eigenwijze smaak.

Ben jij op zoek naar een toffe sweater of shirt voor jouw zoon? Kijk dan snel op de merkenpagina van The Future is Ours zomercollectie.

The Future is Ours zomercollectie The Future is Ours zomercollectie The Future is Ours zomercollectie The Future is Ours zomercollectie The Future is Ours zomercollectie