IT’S SWEATER WEATHER!

Zeg je najaar, dan zeg je toffe truien en stoere sweaters. In deze tijd van het jaar staat een sweater bovenaan het lijstje met meest gedragen kleding. En dat is niet zo gek! Want: comfortabel, warm, stylish verantwoord én in 1001 kleuren, prints en materialen verkrijgbaar. Het is dat er op modegebied zoveel meer te vinden is, anders had ik het wel geweten en tot de lente dagelijks zo’n fijn oversized modelletje aan 😉 Ook op kindermodegebied zijn er dit seizoen zo enorm veel toffe exemplaren dat kiezen een nagenoeg onmogelijke opgave is. Toch ging ik de uitdaging aan, want zonder selectie geen shoppings! Benieuwd naar de top picks van dit seizoen? Kijk mee & get inspired!

BOYS

Warme najaarskleuren, all over prints, logo’s & quotes óf een combinatie van die elementen: dát is wat we terugzien bij de jongens dit najaar. Wat jouw stijl of die van jouw cool kid ook is, met een sweater kun je alle kanten op! Een sweater heeft over het algemeen sowieso al een fijne pasvorm, maar de oversized exemplaren van Sometime Soon (2) en Finger in the Nose (4) zitten nog nét een tikkeltje lekkerder met dat beetje extra ruimte. Enne, dat een sweater zich makkelijk laat combineren moge duidelijk zijn: met een toffe jeans of stoere sweatpants is jouw youngster in een handomdraai good to go!

 1. Molo sweater (va.92)
 2. Sometime Soon sweater (va.104)
 3. Tumble ’n Dry sweater (va.98)
 4. Finger in the Nose hoodie (va.104/110)
 5. NOP sweater (va.104)
 6. Jack & Jones sweater (va.128)
 7. Scotch & Soda sweater (va.104)
 8. Iceberg sweater (va.128)

GIRLS

Zachte materialen, luipaardprintjes en strepen voeren de boventoon bij de meiden dit seizoen. En dat alles in kleurstellingen die het zowel bij meisjes als mama’s heel goed doen! 😉 Al denk je bij een sweater wellicht automatisch aan een stoere look, je kunt er ook prima een girly outfit mee creëren! Combineer een sweater eens met een tof rokje en kniekousen of laat jouw mini een sweater over een jurkje dragen. Nét een tikkeltje anders, maar bovenal heel erg leuk!

 1. Vingino sweater (va.92)
 2. Molo sweater (va.110)
 3. Moodstreet sweater (va.98)
 4. Stones and Bones sweater (va.98)
 5. NOP sweater (va.104)
 6. Name It sweater (va.80)
 7. AO76 sweater (va.116)
 8. Ammehoela sweater (va.74/80)

Welk nummertje is jouw favoriet? Laat het weten in de comments! 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!