Bij Kixx weten wij dat iedereen anders is én andere wensen heeft, en dat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is: juist als je kind bent. Want één ding weten we zeker: je voelt je beter in een outfit die bij je past! En dát goede gevoel: dat gunnen wij iedereen. Met behulp van onze zes verschillende style heroes helpen wij jouw kid graag te laten zien wie hij of zij is. En pinky promise: de favoriete stijl van jouw kid zit er hoe dan ook tussen… Benieuwd naar alle style heroes?

#1 WILD CHILD

Op avontuur in de buitenlucht: klimmen, rennen, springen en ontdekken. Is jouw little one een échte avonturier? Dan is deze style hero hoe dan ook een match! Want naast avontuurlijk en play-proof is deze stijl stoer én comfortabel: de bouwstenen voor een échte wild child.

#2 LITTLE FASHIONISTA  

Is jouw youngster fashionable én altijd on trend, en laat zij dit graag zien aan de buitenwereld? Little fashionista: check. Met deze stijl ben je modebewust, trendy én kun je de leukste outfits eindeloos combineren!

#3 NATURE LOVER

Inspired by nature: fijne natuurtinten, organic labels en items die uitnodigen om naar buiten te gaan. Alle ingrediënten om te ontdekken én te beleven in de natuur! Is jouw kid het allerliefst buiten tussen de bomen en bladeren te vinden? Dan kunnen we je ervan verzekeren dat deze style hero bij hem of haar past.

#4 SPORTY STAR

Is jouw cool kid een échte sportieveling en staat hij of zij het liefste de hele dag op het sportveld? Sporty star: it is. Met deze stijl gaat jouw kid niet alleen stijlvol, maar ook héél comfortabel naar school, win-win dus!

#5 CLASSIC KID

Met deze stijl kun je je hart ophalen aan toffe ruitjes, stijlvolle polo’s, stoere chino’s en nog veel meer! Maar ook kleurgebruik en materialen die zorgen voor die onmiskenbare classic vibe. Klaar voor het najagen van je dromen, waar je ook bent? Met deze toffe preppy items is jouw college boy of college girl zeker too cool for school!

#6 SPOTLIGHT SEEKER

Stralen in de spotlights met een uitgesproken en opvallende look: dat is wat je durft als je je veilig en zelfverzekerd voelt. Een flinke dosis prints en sprekende kleuren die ervoor zorgen dat jouw youngster straalt als nooit tevoren! Herken je jouw kid hierin? Let’s rock the stage as a spotlight seeker!

Tell us: in welke style hero of style heroes zie jij jouw kid(s) terug?

Wil je alle style heroes eens rustig ontdekken? Check onze inspiratiepagina!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!