Met behulp van onze ‘style heroes’ ontdek je dit schooljaar in een handomdraai de favoriete stijl van jouw kid(s)! Laat je inspireren door de verschillende heroes met ieder een eigen kledingstijl en kies voor datgene wat het beste matcht! Want we’ll promise you: je voelt je beter in een outfit die bij je past!

Bij Kixx weten wij dat iedereen anders is én andere wensen heeft, en dat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is: juist als je kind bent. Want ene moment ga je in alle rust op in de natuur, het volgende moment sta je te stralen in de spotlights.

Met behulp van onze ‘style heroes’ ontdek je dit schooljaar in een handomdraai de favoriete stijl van jouw kid(s). En om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we 5 mom influencers: @frederiekewieberdink, @blogbyjenn.nl, @lizetgreve, @kindermusthaves en @natalievijfhuizen gevraagd om hun top picks per kledingstijl voor het nieuwe seizoen te delen: helemaal gebaseerd op hun eigen gevoel voor kidsfashion en hun persoonlijke mombition.

Easy does it: laat je inspireren door de verschillende style heroes met ieder een eigen kledingstijl en kies voor datgene wat het beste matcht met jouw moed of behoeften. Want we’ll promise you: je voelt je beter in een outfit die bij je past!

Alle geselecteerde items herken je aan het ‘musthave’ label: niet te missen dus! Ga jij de ontdekkingsreis aan? Get inspired en neem snel hier een kijkje!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!