Met behulp van onze ‘style heroes’ ontdek je dit schooljaar in een handomdraai de favoriete stijl van jouw kid(s)! Laat je inspireren door de verschillende heroes met ieder een eigen kledingstijl en kies voor datgene wat het beste matcht! Want we’ll promise you: je voelt je beter in een outfit die bij je past!

Bij Kixx weten wij dat iedereen anders is én andere wensen heeft, en dat het vinden van een kledingstijl een ontdekkingsreis is: juist als je kind bent. Want ene moment ga je in alle rust op in de natuur, het volgende moment sta je te stralen in de spotlights.

Met behulp van onze ‘style heroes’ ontdek je dit schooljaar in een handomdraai de favoriete stijl van jouw kid(s). En om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we 5 mom influencers: @frederiekewieberdink, @blogbyjenn.nl, @lizetgreve, @kindermusthaves en @natalievijfhuizen gevraagd om hun top picks per kledingstijl voor het nieuwe seizoen te delen: helemaal gebaseerd op hun eigen gevoel voor kidsfashion en hun persoonlijke mombition.

Easy does it: laat je inspireren door de verschillende style heroes met ieder een eigen kledingstijl en kies voor datgene wat het beste matcht met jouw moed of behoeften. Want we’ll promise you: je voelt je beter in een outfit die bij je past!

Alle geselecteerde items herken je aan het ‘musthave’ label: niet te missen dus! Ga jij de ontdekkingsreis aan? Get inspired en neem snel hier een kijkje!

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!