Met trots presenteren we onze eerste brandvideo: een must voor iedereen die het nieuwe kindermodeseizoen goed van start wil gaan ❤️ Benieuwd? Klik dan snel verder!

Met behulp van onze ‘style heroes’ helpen we je graag op weg met het vinden van de favoriete stijl van jouw kid(s)! Want het ene moment gaan ze in alle rust op in de natuur, het volgende moment staan ze te stralen in de spotlights! En om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we 6 fashionable mom’s die tevens als influencer het web bestormen gevraagd om hun top picks per kledingstijl  voor het nieuwe seizoen te delen: helemaal gebaseerd op hun eigen gevoel voor kidsfashion en hun persoonlijke mombition. Laat je inspireren door de verschillende kledingstijlen en kies voor datgene wat het beste matcht. Want we’ll promise you: je voelt je beter in een outfit die bij je past! Dat is waar we voor gaan: vandaag, morgen én later ✨ 

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!