Met trots presenteren we onze eerste brandvideo: een must voor iedereen die het nieuwe kindermodeseizoen goed van start wil gaan ❤️ Benieuwd? Klik dan snel verder!

Met behulp van onze ‘style heroes’ helpen we je graag op weg met het vinden van de favoriete stijl van jouw kid(s)! Want het ene moment gaan ze in alle rust op in de natuur, het volgende moment staan ze te stralen in de spotlights! En om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we 6 fashionable mom’s die tevens als influencer het web bestormen gevraagd om hun top picks per kledingstijl  voor het nieuwe seizoen te delen: helemaal gebaseerd op hun eigen gevoel voor kidsfashion en hun persoonlijke mombition. Laat je inspireren door de verschillende kledingstijlen en kies voor datgene wat het beste matcht. Want we’ll promise you: je voelt je beter in een outfit die bij je past! Dat is waar we voor gaan: vandaag, morgen én later ✨ 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!