Sterrenprint

Shine like a star

Staat jouw zoon of dochter graag in het stralende middelpunt? Laat ze dan nu schitteren met de sprankelende modetrend Sterrenprint. Groot, klein, een enkele ster of een volledige sterrenhemel; we zien deze winter een enorme hoeveelheid sterren voorbij komen. Van vallende, dwalende tot fonkelende, heldere sterren en allemaal even stralend!

Up to the stars

De vrolijke sterrenprint is te vinden op jassen, broeken, T-shirts, jurken of rokken. ‘Wie wordt er niet blij van’ Deze trend is gemakkelijk te stijlen met bijvoorbeeld een camouflageprint of met een andere sterrenprint. Kies voor een combinatie die past bij jouw zoon of dochter; en laat hem of haar shinen in een hippe outfit. De modetrend zet ook door op de accessoires; tassen, riemen, mutsen of schoenen hiermee stijl je de set perfect af. Zijn ze bij jou thuis zo gek op sterren dat ze er het liefst naar toe willen reizen? Laat ze dan slapen onder het astronauten dekbed van SNURK; hiermee dromen ze zeker weg naar de grote en kleine beer.

Mix it up!

Ga voor een volledig sterrenstelsel! En steek jouw zoon of dochter van top tot teen in een sterrenprint; combineer een jurk en maillot die volledig zijn bedekt met all-over sterrenprints of mix een comfortabele starprinted jogpant met een fijne sweater waar een grote ster op staat afgebeeld. ‘We zien allemaal sterretjes’ Een andere manier zijn de welbekende stars and stripes; hiermee wanen wij ons in de Amerikaanse sferen. Een gestreepte broek met daarop een blouse met een volledige galaxy; stoer met subtiele knipoog naar de Amerikaanse stars en stripes.

Ga sky high met de modetrend sterrenprints en stel een schitterende outfit samen voor jouw zoon of dochter op onze trendpagina.

Molo zwemshortZ8 winterjasPetit sweatpantsDress Like Flo rokMolo vestLittle Indians ‘newborn’ schoentjesBarts mutsFeetje babypakDe Kunstboer schoudertasMolo sweater

Sterrenprint