Sterrenprint

Shine like a star

Staat jouw zoon of dochter graag in het stralende middelpunt? Laat ze dan nu schitteren met de sprankelende modetrend Sterrenprint. Groot, klein, een enkele ster of een volledige sterrenhemel; we zien deze winter een enorme hoeveelheid sterren voorbij komen. Van vallende, dwalende tot fonkelende, heldere sterren en allemaal even stralend!

Up to the stars

De vrolijke sterrenprint is te vinden op jassen, broeken, T-shirts, jurken of rokken. ‘Wie wordt er niet blij van’ Deze trend is gemakkelijk te stijlen met bijvoorbeeld een camouflageprint of met een andere sterrenprint. Kies voor een combinatie die past bij jouw zoon of dochter; en laat hem of haar shinen in een hippe outfit. De modetrend zet ook door op de accessoires; tassen, riemen, mutsen of schoenen hiermee stijl je de set perfect af. Zijn ze bij jou thuis zo gek op sterren dat ze er het liefst naar toe willen reizen? Laat ze dan slapen onder het astronauten dekbed van SNURK; hiermee dromen ze zeker weg naar de grote en kleine beer.

Mix it up!

Ga voor een volledig sterrenstelsel! En steek jouw zoon of dochter van top tot teen in een sterrenprint; combineer een jurk en maillot die volledig zijn bedekt met all-over sterrenprints of mix een comfortabele starprinted jogpant met een fijne sweater waar een grote ster op staat afgebeeld. ‘We zien allemaal sterretjes’ Een andere manier zijn de welbekende stars and stripes; hiermee wanen wij ons in de Amerikaanse sferen. Een gestreepte broek met daarop een blouse met een volledige galaxy; stoer met subtiele knipoog naar de Amerikaanse stars en stripes.

Ga sky high met de modetrend sterrenprints en stel een schitterende outfit samen voor jouw zoon of dochter op onze trendpagina.

Molo zwemshortZ8 winterjasPetit sweatpantsDress Like Flo rokMolo vestLittle Indians ‘newborn’ schoentjesBarts mutsFeetje babypakDe Kunstboer schoudertasMolo sweater

Sterrenprint

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!