Yes, het is zover! De lancering van de Z8 newborn zomercollectie is een feit. Ieder seizoen weet Z8 ons weer te verassen met unieke items die je eindeloos kunt mixen & matchen. Eindelijk mogen we passen, nieuwe stofjes voelen, shoppen en nieuwe combi’s maken. Wij (en waarschijnlijk vele mama’s) hebben ons hier enorm op verheugd!  

Ook dit jaar heeft Z8 ons weer enorm weten te verrassen met de nieuwe newborn zomercollectie! We zien de signature van Z8 duidelijk terug, maar ook nieuwe styles: zoals de toffe unisex wearable salopette Reykjavik. De collectie voor de babyboys is neutraal en stoer. De toffe kleuren en prints maken de items tot echte musthaves. Babygirls mogen wegdromen in één van onze favoriete printjes: de altijd goede panterprint, té schattig dus! De mooie en zachte materialen zorgen ervoor dat iedereen in één oogopslag verliefd wordt op deze nieuwe kleertjes.

COMPLETE OUTFITS

Z8 is zo’n merk waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. Ook deze zomer kun je weer ontzettend veel verschillende looks creëren uit één collectie, we love it!  Van sokjes tot mutsjes, vrijwel alle items hebben verschillende toffe varianten voor een complete outfit. Een stoere, ondeugende of schattige look: je kunt alle kanten op! De hoofdkleurenvoor de jongens bestaan deze zomercollectie uit cognac, navy en wit. Voor de meiden zien we veel roze, cognac en zwart. Hoe herkenbaar de stijl van Z8 ook is, de items blijven elk seizoen weer een echte musthave! 

Haast je naar de shop, want als je fan bent van Z8 dan durven we er onze handen voor in het vuur te steken: de perfecte outfit voor jouw fresh kid zit er tussen, pinky promise! Ready? Bekijk dan hier de Z8 newborn zomercollectie!

MIX & MATCH DE Z8 NEWBORN ZOMERCOLLECTIE