Op alle social kanalen verschijnt de ene sneak peek na de andere: what’s not to love? Op Kixx HQ zijn we ondertussen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en daar hoort natuurlijk ook hét lijstje bij met de lanceringsdatums van jouw favoriete merken! Kijk je mee?

Na vele verzoeken hebben we alle datums (die op dit moment bekend zijn) verzameld in een handig overzichtje, dus blok deze datums alvast in je agenda, zodat je zeker weet dat jij als eerste je favoriete items kunt bemachtigen!

Afgelopen vrijdag was de eerste officiële lancering van het seizoen en konden we onze modehartjes ophalen aan de leukste items uit de Ammehoela’s ONE LOVE collection. Maar er staat deze maand nog veel meer op de planning, dus get ready voor een scheepslading aan nieuwe collecties én je hebt meteen een goede reden om je wishlist alvast te gaan vullen! En daar maken we graag een nieuwe dagtaak van, no problemo. Natuurlijk komen we nog met genoeg toffe sneak previews van al die leuke collecties, zodat je alvast weet wat voor leuks er straks allemaal op je te wachten staat! Stay tuned! Wil je er zeker van zijn dat je niks mist? Abonneer je dan meteen even op onze nieuwsbrief, bovendien krijg je bij inschrijving een leuke korting op je eerste bestelling! Win-win dus.

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!