Op alle social kanalen verschijnt de ene sneak peek na de andere: what’s not to love? Op Kixx HQ zijn we ondertussen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en daar hoort natuurlijk ook hét lijstje bij met de lanceringsdatums van jouw favoriete merken! Kijk je mee?

Na vele verzoeken hebben we alle datums (die op dit moment bekend zijn) verzameld in een handig overzichtje, dus blok deze datums alvast in je agenda, zodat je zeker weet dat jij als eerste je favoriete items kunt bemachtigen!

Afgelopen vrijdag was de eerste officiële lancering van het seizoen en konden we onze modehartjes ophalen aan de leukste items uit de Ammehoela’s ONE LOVE collection. Maar er staat deze maand nog veel meer op de planning, dus get ready voor een scheepslading aan nieuwe collecties én je hebt meteen een goede reden om je wishlist alvast te gaan vullen! En daar maken we graag een nieuwe dagtaak van, no problemo. Natuurlijk komen we nog met genoeg toffe sneak previews van al die leuke collecties, zodat je alvast weet wat voor leuks er straks allemaal op je te wachten staat! Stay tuned! Wil je er zeker van zijn dat je niks mist? Abonneer je dan meteen even op onze nieuwsbrief, bovendien krijg je bij inschrijving een leuke korting op je eerste bestelling! Win-win dus.

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!