LANCERINGSDATUMS!

We genieten op dit moment maximaal van de zomerse temperaturen, maar voordat je het weet breekt het nieuwe seizoen alweer aan! In juli staan de eerste lanceringen van de AW18 collectie alweer op de planning, die jij écht niet wilt missen! We hebben de lanceringsdatums van jouw favoriete merken alvast verzameld, kijk je mee?

Kun jij ook niet wachten op alle nieuwe collecties? Wij ook niet! Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken heb ik alvast alle datums voor je verzameld én op een rijtje gezet: screenshot material it is! Dus blok deze datums alvast in je agenda, zodat je zeker weet dat jij als eerste je favoriete items kunt bemachtigen! Natuurlijk kom ik nog met een aantal sneak previews van al die leuke collecties die op je te wachten staan, stay tuned! Psst.. de eerste sneak peak van CarlijnQ staat hieronder al voor je klaar 😉 Wil je er zeker van zijn dat je niks mist? Abonneer je dan meteen even op onze nieuwsbrief, bovendien krijg je bij inschrijving een leuke korting op je eerste bestelling! Win-win dus.

 

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!