SAVE THE DATE!

YAY! Op alle social kanalen verschijnt de ene sneak peek na de andere: what’s not to love? ❤️ Op Kixx HQ zijn we ondertussen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, je begrijpt dat wij ons op dagelijkse basis volledig geoorloofd vergapen aan de tofste previews van de leukste merken 😉 Deze maand staan de eerste lanceringen van de SS19 collectie alweer op de planning én die wil je echt niet missen! Daarom hebben we de lanceringsdatums van jouw favoriete merken alvast verzameld #screenshotmaterial! Kijk je mee?

Kom maar door met al die leuke collecties: we just can’t wait! Het nieuwe kidsfashion seizoen staat weer voor de deur en dat betekent een scheepslading aan nieuwe collecties én een goede reden om je wishlist alvast te gaan vullen! En daar maken we graag een nieuwe dagtaak van, no problemo 😉 Dus blok deze datums alvast in je agenda, zodat je zeker weet dat jij als eerste je favoriete items kunt bemachtigen! Natuurlijk komen we nog met genoeg toffe sneak previews van al die leuke collecties, zodat je alvast weet wat voor leuks er straks allemaal op je te wachten staat! Stay tuned! Wil je er zeker van zijn dat je niks mist? Abonneer je dan meteen even op onze nieuwsbrief, bovendien krijg je bij inschrijving een leuke korting op je eerste bestelling! Win-win dus.

 

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!