SAVE THE DATE!

YAY! Op alle social kanalen verschijnt de ene sneak peek na de andere: what’s not to love? ❤️ Op Kixx HQ zijn we ondertussen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, je begrijpt dat wij ons op dagelijkse basis volledig geoorloofd vergapen aan de tofste previews van de leukste merken 😉 Deze maand staan de eerste lanceringen van de SS19 collectie alweer op de planning én die wil je echt niet missen! Daarom hebben we de lanceringsdatums van jouw favoriete merken alvast verzameld #screenshotmaterial! Kijk je mee?

Kom maar door met al die leuke collecties: we just can’t wait! Het nieuwe kidsfashion seizoen staat weer voor de deur en dat betekent een scheepslading aan nieuwe collecties én een goede reden om je wishlist alvast te gaan vullen! En daar maken we graag een nieuwe dagtaak van, no problemo 😉 Dus blok deze datums alvast in je agenda, zodat je zeker weet dat jij als eerste je favoriete items kunt bemachtigen! Natuurlijk komen we nog met genoeg toffe sneak previews van al die leuke collecties, zodat je alvast weet wat voor leuks er straks allemaal op je te wachten staat! Stay tuned! Wil je er zeker van zijn dat je niks mist? Abonneer je dan meteen even op onze nieuwsbrief, bovendien krijg je bij inschrijving een leuke korting op je eerste bestelling! Win-win dus.

 

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!