De graphic designers bij Scotch & Soda hebben zich dit seizoen laten inspireren door cartoonheld Brutus! Kijk je mee?

Hey Brutus, Dag Popeye! De zeeman uit Popeye maakt een stijlvol debuut in deze limited edition collectie van Scotch & Soda en weet ons hiermee wederom te verassen! Zo worden nautische strepen gecombineerd met de leukste grafische artworks met als resultaat: unieke items waarmee kids kunnen laten zien wie ze zijn. Én laat ik de toffe details niet vergeten: van het label tot aan de afwerking aan de binnenkant; er is aan alles gedacht!

Liever live zien wat voor toffe items we van deze collectie op de plank hebben liggen? Combineer dan een bezoek aan onze stenen winkel Kixx Kidswear in Alkmaar met een terrassessie afterwards. 

Scotch & Soda shirt
Scotch & Soda pet | Scotch & Soda bomberjack

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!