YES! Ik tel een handjevol zegeningen vandaag: het zonnetje schijnt, de lucht is strakblauw én er staat een lang weekend voor de deur. Easter it is! En kijkend naar de weersverwachtingen belooft het een uitzonderlijk warm Pasen te worden. Het zou dus zomaar kunnen dat de korte broeken eindelijk uit de kast getrokken kunnen worden en jurkjes ook zonder maillot of kniekousen een haalbare optie als paasoutfit zijn dit weekend. Ik teken ervoor! 😉

Ik zie mijzelf al zitten dit weekend, rond een gezellig gedekte én goed gevulde tafel vol lekkers. Gedurende het ontbijt nog het liefste in comfy pyjama, want dat geeft toch het ultieme weekendgevoel. En alhoewel ik en m’n mini natuurlijk elke dag een feestje van onze outfit proberen te maken, doen we met Pasen toch graag nét dat beetje extra. Dus na dat uitgebreide ontbijt gaan we voor een paasoutfit in stijl. Bij voorkeur in some pretty cool pastels, want zachte tintjes en Pasen gaan nu eenmaal hand in hand. En die outfit die je voor Pasen in gedachten hebt: daar heb je nog de hele zomer profijt van. Want kleuren als lila en geel behoren tot dé trendkleuren van dit seizoen!

OH, SUNNY DAYS

Ben jij voor jouw little one(s) nog op zoek naar een outfit voorzien van een feestelijke touch? Voor aan de ontbijttafel, of juist voor daarna? Check dan vooral onze paasinpiratie-pagina met meer dan 50 toffe items in pasteltintjes. Om je alvast een voorproefje te geven tref je onderstaand 10 musthaves die het in elke garderobe goed doen: of je nu een stoer, romantisch of avontuurlijk kindje hebt.

  1. Tumble ’n Dry jongens sweater
  2. Retour jongens jeans
  3. Scotch & Soda jongens poloshirt
  4. cost:bart jongens shirt
  5. Vans unisex sneakers
  6. House of Jamie meisjes shirt
  7. Vans meisjes sneakers
  8. MINGO meisjes kniekousen
  9. Tumble ’n Dry meisjes jeans
  10. Indian Blue Jeans meisjes shirt

Liever live zien wat voor fijne voorjaarsitems we op de plank hebben liggen die ook prima van pas komen met Pasen? Combineer dan een bezoek aan onze stenen winkel Kixx Kidswear in Alkmaar met een terrassessie afterwards. Win-win als je het mij vraagt! 😉

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!