Premium Brands

Premium Brands

Premium Brands, wat zijn dit nu precies? Eigenlijk zegt het woord premium het al; een geschenk of een cadeautje maar ook onderscheidend. Kortom merken die net ietsjes ‘anders’ zijn dan andere merken, zich net wat meer onderscheiden en een cadeautje zijn om te dragen. Dit kan variëren van stoere merken zoals Bellerose en American Outfitters tot de liefelijke merken zoals Ruby Tuesday en Moscow.

Hieronder zie je de merken die er op dit moment onder vallen:

Het stoere merk American Outfitters is voor zowel jongens als meisjes. Het kleurgebruik is over het algemeen subtiel en is gecombineerd met opvallende prints.

Bellerose, een merk met een subtiele maar hippe uitstraling. Toffe prints zijn gemixt met high fashion modelletjes waardoor er seizoen op seizoen een top collectie staat.

Nieuw op de markt: BY-BAR! Perfect voor de meisjes die toe zijn aan een ‘volwassen’ collectie. Comfy materialen, simpele prints en leuke modelletjes stelen aankomend seizoen de show.

Finger in the Nose, de naam geeft het al aan! Een heerlijk brutaal merk vol met lef en rock and roll. Love it!

We zien luxy items bij Little 10Days voor boys and girls! Ingetogen kleuren gecombineerd met strepen en all-overprints. De collectie is gemaakt voor kinderen die heerlijk willen ravotten in stijl.

Voor de collecties van Moscow word er gebruik gemaakt van zachte katoen en wol soorten. Weinig kleur en basic modellen zijn de kenmerken van Moscow.

Zwart, wit en grijs meer kleur wordt er niet gebruikt bij PENN & INK N.Y. Saai? No way! PENN & INK N.Y. zet evengoed een ijzer sterke collectie neer met de fashionable uitstraling.

Eén van mijn favoriete merken is Ruby Tuesday. Grove breisels, mooi katoen en soepele linnen zijn de materialen die zij gebruiken voor de artikelen. Vanaf deze zomer ook voor de jongens 🙂

Voor de stoere jongens is het kledingmerk Yporqué perfect! Zij staan bekend om hun coole prints van gevaarlijke monsters en imposante dieren. Leuk detail zijn de shirts met de geluidslabels.

Bekijk alle items van de Premium Brands op onze speciale pagina.

Premium Brands  Premium BrandsPremium Brands  Premium Brands Premium BrandsPremium Brands Premium BrandsPremium Brands   Premium Brands Premium BrandsPremium Brands