Gastblog: Frederieke over POPUPSHOP

Popupshop

Als er één merk is dat een unieke mix in haar collecties heeft, dan is het Popupshop wel. Het Deense merk combineert opvallende all-over prints met rustige basics in één collectie. Echt twee uitersten binnen één stijl en merk. En aangezien ik beide stijlen enorm kan waarderen – de ene dag ga ik voor drukke prints, de volgende dag kies ik voor een minimalistische outfit – is het merk Popupshop voor mij compleet.

Het merk bestaat sinds 2007 en zegt als voornamelijk doel te hebben, het creëren van tijdloze, organische basics. Goede basics hebben ze zeker, maar toch staan ze vooral bekend om haar prachtige prints. Zo werkt Popupshop met prints van dieren of prachtige landschappen die op een unieke manier over het hele kledingstuk worden weergegeven. Echte eyecatchers dus. En ik kan je zeggen dat deze eyecatchers bij velen enorm goed in de smaak vallen.

Mix and Match de collectie van Popupshop

Veel ouders en kinderen zijn dol op deze kinderkleding! En het is echt niet moeilijk om de items met elkaar te mixen en matchen, de prints worden namelijk bijna altijd uitgevoerd in mooie, zachte en rustige kleuren waardoor je alleen maar een basic in dezelfde tint hoeft toe te voegen om een te gekke, opvallende outfit te hebben zonder er een schreeuwerige chaos van te maken. En het goede nieuws is, dit te gekke merk is vanaf nu verkrijgbaar bij Kixx Online! Echt een nieuwkomer om te juichen!

Mix & Match jij je favoriete print items bij elkaar of kies je toch voor één print en één basic? En wat vind jij van Popupshop? Vertel….!

SweaterLeggingSweaterSweatdressSweatshirtSweaterFunpantsBaggy leggingBaggy leggingOnesie

Popupshop

 

 

 

About Frederieke Wieberdink

Frederieke Wieberdink (32) kinderstyliste en oprichtster van Kindermodeblog.nl. Schrijft al ruim vier jaar elke dag over kindermode en de laatste kindermode trends. Runt daarnaast ook nog de site www.mamaglossy.nl en de app Ruiljekleertjes.