Let us introduce PENN & INK N.Y Joy. the muse

PENN & INK N.Y zomercollectie

PENN & INK N.Y zomercollectie 2017

Het modemerk PENN & INK N.Y is niet helemaal nieuw, maar de kinderlijn wel! Altijd leuk, nieuwe merkjes op de kinderkledingmarkt. Mocht je fan zijn van de dameskleding van PENN & INK N.Y dan ga je verliefd worden op de PENN & INK N.Y zomercollectie voor de kleine dames! Het begon allemaal naar aanleiding van de volwassenen die na hun werk met elkaar kletsten over hun kleding die oncomfortabel zat. Dit was de inspiratie om basic kleding te ontwerpen die er niet alleen mooi uitziet maar ook nog eens heerlijk zit! De kleding van PENN & INK N.Y stelt comfort voorop. Stretch, gemak en flexibiliteit is hen dierbaar en de rode lijn door alle collecties.

Deze kenmerken zijn doorgevoerd in de kindercollectie van PENN & INK N.Y, het is echt een plaatje. De kleuren voor dit seizoen bestaan uit zwart, donkerblauw en ecru; eenvoud en basic spelen dan ook bij de kinderen de hoofdrol. De materialen zijn soepel en comfy waardoor jouw dochter zonder moeite kan blijven spelen in één van de hippe jurken of rokjes. De artikelen in de PENN & INK N.Y zomercollectie zijn beschikbaar vanaf maat 116 t/m maat 176 en zijn allesbehalve kinderachtig! Stoere prints gecombineerd met prachtige materialen vormen een hippe, allereerste PENN & INK N.Y kindercollectie!

Wil jij ook een eigenwijze set voor jouw dochter? Bekijk de fashionable items van PENN & INK N.Y

PENN & INK N.Y zomercollectie PENN & INK N.Y zomercollectiePENN & INK N.Y zomercollectiePENN & INK N.Y zomercollectiePENN & INK N.Y zomercollectie