LIFE IS A PARTY. DRESS LIKE IT!

Nog maar een kleine maand tot de feestdagen weer voor de deur staan. Een beetje fashionverslaafde ouder denkt nu dus alvast na over dé outfit van het jaar 😉 Wij bij Kixx kunnen in ieder geval niet wachten om te shinen in onze meest party proof outfit! Maar first things first: eerst maar eens een fijne look voor onze mini’s bij elkaar shoppen! En al is ons assortiment aan feestkleding niet gering: ieder jaar loop je toch enigszins weer tegen hetzelfde probleem aan. Want hoe zorg je voor een op en top feestelijke verschijning van jouw little one zónder dat de items die je aanschaft de rest van het jaar werkeloos in de kast hangen omdat ze too much zijn? Met onze stylingtips is het creëren van een party proof outfit voor de kids een fluitje van een cent! 

FEESTKLEDING TIPS & TRICKS

  1. Als je denkt aan feestkleding, dan denk je aan glitters, pailletten, mooie metallic stofjes en fluweel. Valt dit bij jou of je mini in de smaak? Ga dan vooral lekker los: now is the time! Maar houd de gouden regel ”less is more” wel in je achterhoofd. Je wilt tenslotte niet dat je kleintje er uit ziet als wandelende kerstboom 😉 Echte eyecatcher items combineer je dus het beste met goede basics. En dat scheelt weer, want die laatste heb je óf al in de kast hangen óf schaf je nieuw aan om nog heel lang plezier van te hebben.
  2. Investeer in een aantal party proof items die je het jaar rond kunt gebruiken. Items als een metallic rokje, jurkje met glitters, overhemd of blazer kunnen ook prima gedragen worden op een verjaardag of bruiloft én zijn perfect voor de feestdagen. Win-win dus! Heb je al zoiets in de kast en wil je toch wat nieuws? Dan is tip 3 jouw way to go! 😉
  3. Als er íéts is waarmee je de finishing touch aan een outfit kunt geven zijn het accessoires wel. Geen look is compleet zonder. Daarnaast zijn accessoires hét middel om vorm te geven aan een outfit:  één en dezelfde outfit kun je op ontelbaar veel manieren stylen door het gebruik van andere accessoires. Perfect voor de feestdagen dus! Heb je een dochter? Kies dan voor een feestelijk kraagje, tas, haarband of paar kniekousen. Gezegend met een zoon? Een toffe vlinderdas of stoere riem does the trick!

Ready for some serious shopping? Klik dan hier voor ons complete aanbod feestkleding!

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!