De Z8 newborn zomercollectie

Schattig, mooi, lief en natuurlijk super zacht: de Z8 newborn zomercollectie! De collectie bestaat ook dit keer uit hartverwarmende items speciaal gemaakt voor jouw mini.  Naast dat de items enorm comfortabel zijn zorgen ze ook voor een glimlach op je gezicht!

De Z8 newborn zomercollectie wordt dit seizoen gekenmerkt met mooie roze, legergroene en marine blauwe kleuren. De items bestaan uit verschillende te gekke all-over prints (de bedman print is onze favoriet!) en natuurlijk mogen de streepjes niet ontbreken. Dit alles zorgt ervoor dat de collectie perfect is voor de kleintjes en  zorgt zelfs voor een glimlach bij #teamnosleep. De heerlijke zachte en mooie materialen zorgen ervoor dat je vanzelf verliefd wordt op deze nieuwe musthaves.

Binnen de jongenscollectie zie je vooral veel groen en blauw met hier en daar witte items. Verder zorgen de all-over prints ervoor dat jouw zoontje er stoer uit ziet in zijn lekkere zachte kleertjes. Bij de girls zien we de welbekende icecream print weer terug met mooie witte accenten, té schattig dus!

Sta jij al te springen bij alleen het horen van Z8 en kun je niet wachten om de nieuwe items te bekijken? Bekijk dan hier de Z8 newborn zomercollectie.