Summer is here! Op Kixx HQ genieten we full force van het mooie weer en om jullie van een dosis inspiratie te voorzien ben ik weer aan de slag gegaan om de leukste outfits te combineren, waaronder deze look! Kijk je mee?

Zoals je ondertussen wellicht weet delen we op ons Instagram account dagelijks de leukste looks, trends & flatlays, dus mocht je met deze tropische temperaturen nog wat extra inspiratie kunnen gebruiken: neem dan vooral een kijkje op onze feed! Niet in de Insta mood? Klik dan even op de rubriek ‘Outfit of the Day’ want dan heb je in één oogopslag alle OOTD blogposts bij de hand, wel zo makkelijk toch?

Het blotebenenseizoen is al een tijdje geopend en de zon lijkt ons voorlopig niet te verlaten, dus dan zijn een paar extra zomerse outfits wel zo handig! Juist daarom zocht ik een look die je ook heel makkelijk kunt mixen met de items uit de stash van je kid. Neem dit spijkerrokje van Play Up, die kun je combineren met vrijwel alle bovenkantjes: truien, vesten, shirts en tops: niks misstaat! Ik zocht er dit fijne vestje bij van One Day Parade voor een speelse én frisse uitstraling. Door de knoopjes is ‘ie makkelijk los of dicht te dragen en dat is wel zo fijn voor wanneer het zonnetje even niet schijnt. Met dit mooie weer is er niks fijners dan de ultieme vrijheid voor je voeten en deze hippe slippers van Moses zijn dan dé oplossing! Met één beweging trek je ze aan – of uit – en ze zijn lekker luchtig. Curious for more? Logisch! Alles over deze hippe slippers in de meest toffe kleuren en printjes check je hier!

One Day Parade cardigan | Play Up rokje | Freedom Moses slippers

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!