Bij Kixx HQ vinken we de ene na de andere lancering af én kunnen we niet wachten tot die spring-ish temperaturen! Met al die nieuwe collecties startte ik wederom de zoektocht naar de leukste outfits! Benieuwd naar de nieuwe outfit of the day? Scroll dan snel verder!

In het begin van het seizoen omcirkel ik alvast m’n persoonlijke favorieten in de lookbooks van de merken! En bij het zien van de nieuwe CarlijnQ collectie bleef ik maar cirkeltjes zetten 😉 Waaronder dus deze roze legging mét all-over kisses print! Liefde voor dit exemplaar! Al genoeg leggings? Er zijn ook nog 4 andere items met deze print: so it’s up to you! Ik combineerde deze populaire sweater van House of Jamie erop voor een verrassend leuke look! Hét bewijs dat print op print gewoon heel goed samen gaat als je het mij vraagt 🙂 Op comfiness scoort dit exemplaar trouwens een 10+ door de heerlijk warme fleece stof heb je grote kans dat jouw youngster ‘m niet meer uit wilt! En geef hem of haar (Ja, want dit toffe exemplaar heeft gewoon een unisex label) eens ongelijk met deze toffe leopard print! Ik zeg wishlist material it is! And last but certainly not least: dé sneakers uit de CarlijnQ collectie! Do I need to say more?  


House of Jamie sweater | CarlijnQ legging | CarlijnQ sneakers

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!