Bij Kixx HQ vinken we de ene na de andere lancering af én kunnen we niet wachten tot die spring-ish temperaturen! Met al die nieuwe collecties startte ik wederom de zoektocht naar de leukste outfits! Benieuwd naar de nieuwe outfit of the day? Scroll dan snel verder!

In het begin van het seizoen omcirkel ik alvast m’n persoonlijke favorieten in de lookbooks van de merken! En bij het zien van de nieuwe CarlijnQ collectie bleef ik maar cirkeltjes zetten 😉 Waaronder dus deze roze legging mét all-over kisses print! Liefde voor dit exemplaar! Al genoeg leggings? Er zijn ook nog 4 andere items met deze print: so it’s up to you! Ik combineerde deze populaire sweater van House of Jamie erop voor een verrassend leuke look! Hét bewijs dat print op print gewoon heel goed samen gaat als je het mij vraagt 🙂 Op comfiness scoort dit exemplaar trouwens een 10+ door de heerlijk warme fleece stof heb je grote kans dat jouw youngster ‘m niet meer uit wilt! En geef hem of haar (Ja, want dit toffe exemplaar heeft gewoon een unisex label) eens ongelijk met deze toffe leopard print! Ik zeg wishlist material it is! And last but certainly not least: dé sneakers uit de CarlijnQ collectie! Do I need to say more?  


House of Jamie sweater | CarlijnQ legging | CarlijnQ sneakers

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!