MUSTHAVE ALERT!

New school season is here! En ik help je graag een handje om het nieuwe schooljaar van jouw youngster nóg leuker, stijlvoller en onvergetelijker te maken! Nu zijn de herfst en de winter niet mijn favoriete seizoenen, máár bij het zien van alle nieuwe collecties kom ik daar toch even op terug! Want ik kon niet anders dan aan de slag gaan met het maken van nieuwe kidsfashion looks én na het zien van al jullie leuke reacties op de Insta post van deze look, werd het tijd voor een nieuwe outfit of the day blogpost! Dus, let’s go!

Mocht je eigenlijk gewoon razend benieuwd zijn naar de vorige outfit of the day blogpost? Klik dan even hier 😉 Oke. Nu verder met de look waar het ten slotte omdraait!

Bij het zien van deze sweater was ik al meteen om! Ten eerste hij is roze en ten tweede ik zag meteen heel veel verschillende lookjes voor me, waarmee je ‘m kunt combineren! En daar houden we van, right? Ik combineerde ‘m op deze musthave leopard broek, net even anders én lekker opvallend. Love it! Ook afzonderlijk zijn deze 2 items eindeloos te combineren, dat kan ik je verzekeren 😉 De broek is gemaakt van heel fijn materiaal waardoor ie heerlijk zacht aanvoelt. Comfy én stylish dus. Om de look toch een tikkeltje stoer te maken ging ik voor de stoere Vans sneakers, deze stappers zijn écht de beste vriend voor bijna elke outfit! Je zult ze dan ook nog regelmatig voorbij zien komen. En wat vind je ervan?  Zie je jouw mini hierin al rondlopen? Zo ja, zet ze dan meteen maar even in je wishlist, want voordat je het weet grijp je mis!

Toe aan nog meer outfit inspiratie? Vergeet ons dan niet te volgen op ons Instagram account! Go and explore!

Scotch R’Belle sweater | Retour Jeans broek | Vans sneakers

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!