Zodra het zonnetje begint te schijnen heb je dus geen kind meer aan mij! Alle collega’s ook weer blij 😉 En naast die eerste zonnestralen is er nog veel meer om happy van te worden! Onze shop zit namelijk rammetje vol om de kleding stash van jouw kids lente proof te maken! En dus struinde ik weer op de nieuw-pagina om vervolgens weer een lading aan outfits te stijlen! Waaronder dus deze toffe look! Alle leopard fans verzamelen: Dit. Ga. Je. Leuk. Vinden!

De leopard print is écht niet meer weg te denken uit kindermodeland! Je kan het zo gek niet bedenken of het is er wel in deze print. Achja. Ik ben fan. Dus bij het zien van dit rokje was de keuze snel gemaakt, hup het winkelmandje in! Maar omdat deze print soms best lastig te combineren is, heb ik er maar meteen een complete look van gemaakt! Ik zocht dit toffe shirtje van Name It erbij, de perfecte match als je het mij vraagt! En je shopt ‘m voor maar €14,99, budget verantwoord dus! Om de outfit een stoere touch te geven ging ik voor deze boots van Studio Maison. Kunnen ze ook prima mee door de speeltuin banjeren trouwens 😉 En nu tijdelijk extra afgeprijsd, i’m just saying.

Zo. En nu ga ik weer een paar zonnestralen pakken! 😉

Happy Wednesday!

Name it t-shirt | Scotch R’Belle rok | Studio Maison boots

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!