Zodra het zonnetje begint te schijnen heb je dus geen kind meer aan mij! Alle collega’s ook weer blij 😉 En naast die eerste zonnestralen is er nog veel meer om happy van te worden! Onze shop zit namelijk rammetje vol om de kleding stash van jouw kids lente proof te maken! En dus struinde ik weer op de nieuw-pagina om vervolgens weer een lading aan outfits te stijlen! Waaronder dus deze toffe look! Alle leopard fans verzamelen: Dit. Ga. Je. Leuk. Vinden!

De leopard print is écht niet meer weg te denken uit kindermodeland! Je kan het zo gek niet bedenken of het is er wel in deze print. Achja. Ik ben fan. Dus bij het zien van dit rokje was de keuze snel gemaakt, hup het winkelmandje in! Maar omdat deze print soms best lastig te combineren is, heb ik er maar meteen een complete look van gemaakt! Ik zocht dit toffe shirtje van Name It erbij, de perfecte match als je het mij vraagt! En je shopt ‘m voor maar €14,99, budget verantwoord dus! Om de outfit een stoere touch te geven ging ik voor deze boots van Studio Maison. Kunnen ze ook prima mee door de speeltuin banjeren trouwens 😉 En nu tijdelijk extra afgeprijsd, i’m just saying.

Zo. En nu ga ik weer een paar zonnestralen pakken! 😉

Happy Wednesday!

Name it t-shirt | Scotch R’Belle rok | Studio Maison boots

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!