CLASSY EN STOER!

Hállo oktober! Tijd om wat nieuwe kleuren toe te voegen aan de kidsgarderobe(s)! Dit najaar zien we veel petrol blauw en terracotta! Terrawattes? Dit is dé kleur van dit seizoen en blend ook nog eens heel mooi met andere kleuren. En laat ik vandaag deze kleuren eens uitlichten in een hele toffe look! Want het pak voor meisjes is helemaal hip & happening! Doe mij maar een kast vol 😉 Makkelijk te combineren en altijd een goede match! En dan zie ik het liefst een mooie opvallende kleur of een toffe print, dat laatste die heb ik gevonden, let’s go!

Hét pak voor meisjes die graag opvallen, bestaat uit een top met een zwart velours kraagje (LIEFDE VOOR DIT ITEM) en een bijpassende broek in dezelfde print! Twee items waarmee je eindeloos kunt combineren; draag ze samen of los. De look is classy door de mooie satijnen stof maar heeft ook een stoer randje door de toffe tijgers! En dat is meteen het bewijs dat zo’n pak dus helemaal niet truttig of té girly hoeft te worden! En met een paar stoere sneakers eronder is jouw mini fashionista ready to go. Laat deze fijne broek nou ook onder de mini-me lijn van Scotch & Soda vallen! Dat betekent dat je dit fijne exemplaar gewoon in de volwassen maten kunt shoppen bij de webshop van Scotch & Soda. Twinning material it is!

Scotch R’Belle top | Scotch R’Belle broek | Vans sneakers

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!