Launch o’clock! Winterse accentkleuren, toffe prints, zachte materialen en een hoge dosis comfiness: drop 2 van Ammehoela has it all! Tijd voor een nieuwe OOTD met een van onze favoriete items: dé flared pants! Let’s go!

Zoals je ondertussen wellicht weet delen we op ons Instagram account dagelijks de leukste looks, trends & flatlays, dus mocht je met het oog op het nieuwe seizoen nog wat extra inspiratie kunnen gebruiken: neem dan vooral een kijkje op onze feed! Niet in de Insta mood? Klik dan even op de rubriek ‘Outfit of the Day’ want dan heb je in één oogopslag alle OOTD blogposts bij de hand, wel zo makkelijk toch?

Na de eerste drop die de naam ‘ONE LOVE’ draagt weten de creatieve mommy’s achter dit label ons met deze nieuwe capsule collectie weer te verrassen! En zoals we van Ammehoela gewend zijn staat er ook dit keer weer een thema centraal waarin kids spelenderwijs in aanraking komen met de verschillende aspecten van onze leefomgeving. Met de naam ‘GET UP, STAND UP’ willen ze kids laten zien wie ze zijn. De items sporen jongen en meisjes aan om je zowel je persoonlijkheid als je stijl te delen. Tevens wil Ammehoela de volgende boodschap meegeven: ‘Together we stad up for a better planet, more kindness and respect to everyone. Respect eachother and treat them like you wish to be treated. With a smile and kindness!’ Ik vind het zo leuk om te zien dat achter elke collectie van dit merk een verhaal zit. Een verhaal dat inspireert om te items te dragen maar ook om te delen!

Goed. Terug naar de collectie, want die zit weer barstensvol pareltjes. Onze topfavoriet van deze drop: de flared pants voor de girls: exact zo’n exemplaar wat je het liefst zelf zou willen hebben. Well, dit is je kans! Want in deze drop brengt Ammehoela een limited aantal flared mommy pants in exact dezelfde velvet look! Onze gebeden zijn wederom verhoord! Dus grijp je kans en bemachtig jouw exemplaar nú! Verder combineerde ik deze fijne sweater erboven die tevens ook heel lekker gaat om een stoere denim. En om de look af te maken ging ik voor de Vans sneakers die écht altijd kunnen!

SHOP TIP: ook bij onze stenen winkel Kixx Kidswear is de collectie verkrijgbaar, dus gun jezelf some mommy me-time en combineer een bezoek aan onze offline store met een goede kop koffie afterwards 😉

Dat was ‘m dan weer! Hope you like it. En verzoekjes voor nieuwe OOTD’S zijn altijd welkom. Drop dan even een berichtje via een van onze kanalen! See you next time 🙂

SHOP TIP: ook bij onze stenen winkel Kixx Kidswear is de collectie verkrijgbaar, dus gun jezelf some mommy me-time en combineer een bezoek aan onze offline store met een terrassessie afterwards.

Ammehoela sweater | Ammehoela flared pants| Vans sneakers

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!