MIX & MATCH MATERIAL!

Als ik ergens blij van word dit seizoen dan is het wel van het velvet stofje! Dit superzachte stofje is niet alleen mega comfy het geeft elke outfit ook een stijlvolle touch! En daar hou ik van. Dus zocht ik de leukste items bij elkaar en creëerde ik de ideale najaarslook die ook hartstikke feestelijk is! Zo, na het lezen van deze blog heb je meteen de eerste party look alvast binnen! There we go!

De decembermaand is ondertussen in volle gang en daar horen natuurlijk de nodige celebrations bij! En als het aan mij ligt mag je dan (geoorloofd) best wel een beetje extra uitpakken zonder dat het too much wordt. Met het aanbod bij Kixx was ik met de zoektocht naar een nieuwe look dit keer in no time klaar, want bij het zien van deze toffe velvet blazer mét all-over studs had ik meteen al inspiratie. Ik zocht er voor mij doen een rustig t-shirt bij, die er overigens in het echt nog veel mooier uitkomt!  In de stof zitten namelijk gouden details geweven, love it! Tip van Sam: je shopt dit item nu dus echt voor een prikkie in onze wintersale, hebben dus!

Ik combineer het item met deze fijne legging van Soft Gallery! Bij de launch van deze collectie aan het begin van het seizoen was ik meteen verliefd op die goud-gele kleur! Zo’n mooie warme najaarskleur waar je eindeloos mee kunt combineren. Last but not least: dé glitter Vans, sowieso dat je hier punten mee gaat scoren 😉

Zoals jullie ondertussen wel weten hou ik wel van een look die een beetje opvalt, maar waar je ook veel kanten mee op kunt. Want deze items zijn onderling ook prima te stylen én dat is budget technisch wel zo fijn!  Zo kun je de blazer ook op een mooie jeans combineren en voor bij de legging pak je gewoon die witte/zwarte trui uit de kast! Genoeg combi’s mogelijk dus!

En ohja; mocht je benieuwd zijn naar de vorige outfit of the day blogpost, klik dan nog even hier. Aan kidsfashion inspiratie kun je ten slotte nooit genoeg hebben 😉

Happy (velvet) shopping!

Name It velvet blazer | Scotch R’belle t-shirt | Soft Gallery legging | Vans sneakers

About Samantha

Samantha Laan (24) is verantwoordelijk voor de Marketing & PR en is trotse tante van haar nichtje. Ze is dol op all-over printjes en stelt graag de leukste lookjes samen voor jouw youngster. Ze schrijft voor jou over de leukste merken, trends en dé musthaves die je niet mag missen!