MIX & MATCH!

Onze nieuw-pagina in de shop draait ondertussen overuren! Dagelijks komt er namelijk zoveel leuks binnen dat scrollen op deze pagina een nieuwe dagtaak is geworden! 😉 Op zoek naar nieuwe pareltjes voor nieuwe outfit inspiratie!  Zo gezegd, zo gedaan! Kijk je mee?

Op ons Instagram account delen we dagelijks de leukste looks & flatlays en na het plaatsen van deze look werden de meeste laaiend enthousiast! En dat vind ik super leuk om te zien, dus dank daarvoor! Ik kon daarom natuurlijk niet anders dan hier een blogpost aan te besteden! So, here we go!

Het begon allemaal bij het zien van deze toffe trui, want hier zag ik meteen al eindeloze outfit combi’s mee! Hij is kleurrijk, haalt je meteen uit je (mini) winterdip én als je youngster hiermee door het huis banjert, krijg je vanzelf een glimlach op je gezicht! Ohja, je shopt ‘m dus ook nog eens voor een prikkie en dat is wel zo fijn na die dure decembermaand. Ik combineerde dit heerlijke broekje eronder en wat blijkt streep op streep gaat hartstikke goed samen in de mix! Dus mocht je een keer twijfelen, gewoon doen! Het broekje was binnen no-time uitverkocht, maar ik heb goed nieuws voor de mini’s die maat 110 dragen: er is er weer 1 op voorraad! 🙂 En als extraatje kom ik deze week gewoon nog met een alternatief exemplaar voor het broekje, zodat jullie alsnog deze fijne look kunnen shoppen!

De sokken waren voor mij een no-brainer, het geeft een outfit net iets extra’s en ik word gewoon heel blij van een glittertje hier en daar! Daarnaast kunnen de meeste kids dit ook wel waarderen, dus win-win! Combineer de items met een paar zwarte sneakers en je hebt een compleet nieuwe outfit in de kast hangen die zowel stoer als girly is!

Nou, lieve merken kom maar door met alle nieuwe collecties want ik kan niet wachten om nog veel meer nieuwe outfits samen te stellen én op zoek te gaan naar nog meer pareltjes! To be continued! 😉

Name it trui | Name it broek | Molo sokken

About Yara

Yara Jongejan (28) leidt in de rol van Office Manager alles op Kixx HQ in goede banen. Als moeder van een kleutermeisje én een mini in the making weet ze als geen ander hoe fijn het is om binnen no-time de fijnste items volgens de laatste trends voor jouw little one in huis te hebben. Ze heeft een aangeboren voorliefde voor de panterprint en een goed paar hakken: hoe hoger hoe beter! Een goede outfit kan van elke dag een feestje maken, en door de laatste insights, merken en musthaves met jou te delen is jouw youngster dressed for any occassion!